Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 79.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Kendt Børnetøjs-Webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Sjælland
Gem annonce

Kendt børnetøjs-webshop, som har eksisteret siden 2006, og som har solgt mange af de bedste danske kvalitetsmærker inden for børnemode, sælges da jeg er blevet tilbudt nye udfordringer. Webshoppen er løbende udviklet med nye funktioner og opdateringer, så den fremstår flot, brugervenlig og imødekommende.

Shoppen har en god fast kundekreds, som nemt kan nås gennem nyhedsbreve og webshoppens Facebook-profil. Der er ikke lagt mange kræfter på Facebook, og der vil derfor være gode muligheder for hurtig omsætnings-forøgelse, med blot få tiltag.

Webshoppen er bygget i Scannet 2 shopsystem, der er utrolig brugervenligt og meget stabilt, hvor man løbende kan få gratis support, ved problemer og spørgsmål. Shoppen er hosted gennem Cubit medialine og koster ca 1.000 kr/md inkl. betalingsgateway mv.

Omsætningen i 2014 lå på godt 700.000 kr. men har igennem en årrække ligget mellem 1,5-2 millioner kr. og kan med en bedre indsats på seo og facebook øges igen.

Der medfølger:

- Domænenavn
- Facebook fanside - 9600 fans
- Nyhedsbrevsmodtagere – 6200 aktive
- Leverandørkontakter – leverandøraftaler skal altid
genforhandles
- Emballage – rest af pakkeposer med logo
- Varelager – d.d. kr. 65.000 i kostpriser (vejl.udsalgspriser kr. 160.000), Mærker som medfølger er: Smallstuff, Småfolk, Lea
Leten, Snoozy, Fuzzies, Next Level samt div. legetøj, bla. Galt, Janod, Snoozebaby mfl. Lagerliste haves.

Prisen er kun 79.000 kr. og dækker goodwill oparbejdet gennem næsten 10 år. Ovenstående medfølger desuden ved køb. Bemærk at der fortsat sælges på shoppen indtil salg er gennemført og restvarelageret vil derfor kunne variere lidt. Større varelager haves og kan købes med til kostpris minus 10%, hvis det ønskes.

Køb en god, stabil og kendt webshop og vær klar til øjeblikkeligt salg, frem for at starte fra bunden og skulle bruge masser af penge på dyr markedsføring.

Ved hurtigt køb får du det bedste udvalg ved køb af forårsvarer på messer og leverandørernes indsalg. Efterårskollektionerne skal hos de fleste leverandører bestilles inden april. Så det er nu du skal være klar, hvis du ønsker at være 100% klar til efteråret 2015!

Varelager på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1965

Sælger kontaktet:
75

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
21760

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
12-01-2015
Udbudspris 79.000 DKK