Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Book og betal personlig træner eller kostvejleder nær dig

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

BEMÆRK: Portal sælges inklusiv en kompetent og billig outsourcing programmør til at kunne lave løbende tilpasninger og udvidelser.

Formål: At profitere på de løbende indtægter af sundhedsprofessionelles eksponering og varetage betalingsformidling ved booking (+ Skype booking). Systemet er sat til at kunne tage månedsvis betaling fra de sundhedsprofessionelle samt %vis del af betalingsformidlingen.

Portal indeholdende mulighed for at kunder/klienter søger, booker og betaler sundhedsprofesionelle direkte i deres mobilkalender (Google Calendar). Mulighed for administrering af klippekort ordninger for kunder, månedsabonnementer, fastpris abonnementer, %del af salg, rabatkoder, eget domæne tilknyttet profil (profilnavn.Qfit.dk), videoer, blogs, artikler, anmeldelser fra brugere, Facebook login, forum, nyhedsbrev og betalingsmodul mv. Simpelt backend administrationsmodul indeholdende mulighed for styring af site og analyser af aktivitet.

Sammen med site er inkluderet fuld copyright over mere end 500 højtopløselige billeder til alle kategorier inden for fitness og sundhed.

Inkluderet over 450 email adresser fra nyhedsbrev

Inklusiv domænenavn

Designet som portalen er bygget op omkring er et unikt design, som sikrer at intet andet site i verden vil have samme opbygning og sikre bedst mulig genkendelse for brugerne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2048

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
21615

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
21-12-2014
Udbudspris 50.000 DKK