Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var Ikke angivet

Søg lignende virksomheder

Rejselead-generator med 25% konverteringsrate

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Holibee ApS samt virksomhedens to fuldt funktionelle leadgenererings-platforme henvendt til pakkerejsemarkedet, sælges til højestbydende grundet travlhed med andre projekter i det stiftende team. Virksomheden har i koncepttest-fasen optjent kommission på 43.000 DKK med en markedsføringsinvestering 17.700 DKK.

Oplagte købere er affiliate marketers eller rejsebureauer, som søger en alternativ, troværdig og inspirationsorienteret måde at få rejselystne kunder i butikken på. Platformen har både været testet succesfuldt af på skirejser samt oversøiske, skræddersyede pakkerejser.

Platformen har været drevet som en uafhængig rejsekonsulent, og har aktivt fungeret som rejseforbrugerens kvalitative, convenience-orienterede alternativ til de eksisterende rejsesøgemaskiner på markedet. I denne forbindelse har virksomheden været leverandør af rejselystne, potentielle kunder til 20 danske rejsebureauer.

I projektets koncepttest (skirejse-bookingsæsonen, september til og med december, 2013) genererede platformen en kommission på ca. 43.000 DKK, baseret på 3-5% af partnerbureauernes omsætning. Markedsføringsudgifterne i samme periode var 17.700 DKK, mens AdWords konverteringen fra klik til ukvalificeret lead var 25,89% med en konverteringspris på 58,49 DKK.

Frontend af platformen leder forbrugeren gennem et flow, der afdækker forbrugerens rejseønsker, behov og økonomiske ramme, hvilket opsummeres i en ticket (Zendesk), som siden kvalitetstjekkes og lægges i udbud blandt de deltagende rejsebureauer. I platformens backend kan rejsebureauet gennemse de indkomne forespørgsler, for dernæst at købe dem med et enkelt klik, og opnå fuld adgang til brugerens kontaktoplysninger med henblik på at foretage et salg. Disse funktioner er stadig fuldt implementérbare, og kan re-programmeres efter behov.

Platformen er udviklet i Philippinerne med fakturerede omkostninger på 40.000 DKK, og desuden er der udført arbejde på platformen i Danmark i et antal arbejdstimer svarende til 108.000 DKK.

Holibee har i sin aktive periode (september 2013 – maj 2014) været drevet i samarbejde med en større dansk virksomhed i rejsebranchen som mediepartner, som har leveret trafik til platformen. I denne proces har Holibee opbygget en et stærkt brand og en profil som en troværdig, kvalitetsorienteret leverandør af gode pakkerejsetilbud baseret på forbrugerens unikke behov.

Seriøse henvendelser besvares - kom med et bud!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1862

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
20841

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
02-10-2014
Udbudspris Ikke angivet