Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Populær bar i Sønderborg

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Populær dansebar med mulighed for café eller restaurant sælges. Prisen er afhænger af hvad man finder ud af der skal medfølge, overtagelses tidspunkt osv., så kontakt for mere info ved interesse.

På grund af fokus på andre forretninger og manglende tid, ønskes vores dejlige bar ført videre af ny(e) ildsjæle. Der er stigende vækst og fuld knald på vækst inkl. nye kunder hver dag. Baren kan sagtens udvides til cafe drift i dagtimerne, for fuld udnyttelse af lokalerne. Fornuftig husleje og ingen forpagtnings omkostninger, store lokaler og masser af plads og udvidedelsesmuligheder, samt mulighed for rygning i lokale i kælderen - eller blot som hyggeligt selskabslokale med vinkælder og meget andet spænende.

Der er bygget kraftigt og renoveret for mange penge, så det er lige til at gå til. Masser af inventar medfølger, samt kvalitets lydanlæg, og lys system, køleskabe, is maskine osv. Storskærme og info systemer overalt.

Med i købet følger naturligvis webside, facebook med mange fans og alt billede, annoncemateriale osv.

I lejemålet er der komplet industrikøkken, og der er plads til ca. 75 siddende gæster i baren/restaurationen. Ialt er lokalerne godkendt til 150 + 50 personer.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 200.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3013

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
20468

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
28-08-2014
Udbudspris 300.000 DKK