Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Iværksættervirksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Anpartsselskab

Iværksættervirksomhed sælges

Hos JustFrame.It elsker vi at tage mange billeder på vores rejser, af vores oplevelser og af venner og familie. Desværre bliver mange af de smukke billeder og minder gemt væk og glemt i en mappe på computeren. Når vi endelig finder billederne frem igen, så er det både besværligt og tidskrævende at få billederne printet og indrammet i den rigtige ramme. Det er vi blevet trætte af. JustFrame.It er grundlagt baseret på vores egne erfaringer og med et stort ønske om, at gøre processen nemmere.

Med vores løsning kan du nemt og enkelt fremkalde og indramme dine billeder, så du kan nyde de dejlige minder af vennerne på stranden, familien på ferie, og af børnenes første skoledag. Med JustFrame.It skal du nemlig blot uploade et billede og vælge en ramme. Så sørger vi for, at du får dine minder indrammet, pyntet med en fin sløjfe, og tilsendt direkte til din postkasse inden for 24 timer.

Nu sælges JustFrame.it. Har du mod på at drive forretning? Vi sælger helst anpartsselskabet JustFrame.it ApS. Alternativt aktiver.

Sælges grundet fokus på ny startup

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1908

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
20375

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
12-08-2014
Udbudspris Ikke angivet