Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med bageartikler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Velfungerende webshop med indløsningsaftale, webhotel, varelager og alt der skal til for at drive den videre. Shoppen koster ca. 450 kr om måneden at holde kørende det er inklusiv alt undtagen indkøb af varelager.

Shoppen mangler en ildsjæl der har tiden til at drive den videre og få lavet noget reklame for den. Den konverterer rigtig fint, og mangler kun mere trafik eventuelt i form af adwords. Shoppen har stort potentiale men pga. vores daglige arbejde har vi ikke længere tid til at drive den.

Shoppen drives stadig, og sender selvfølgelig order ud, men vi leder efter nogen til snarlig overtagelse da vores tid skal ligges andre steder.

Shoppen er en nop commerce som er en open source .net shop, så den er lige til at gå til. Alle vores produkter er indtastet, med beskrivelse og billeder + SEO optimeret så dette er lige til at bygge videre på.

Vi ønsker at sælge da vi ikke har tiden eller motivationen til at drive den videre. Vi mener det er det helt rigtig tidspunkt at drive en sådan virksomhed med al den fokus der er på gør det selv, og især bagning, med alle de forskellige bage programmer.

Det er ret omstændigt, at starte en webshop af denne type grundet bl.a. Fødevarestyrelsen, Skat og specielle krav til lagerføring. Vi er forbi alle disse udfordringer, så køber slipper for dette og kan gå direkte igang med markedsføring og salg.

Dette er en shop hvor alt forarbejde er udført, du skal blot overtage og begynde at reklamerer. Oven i det er du så heldig at shoppen genererer salg helt af sig selv uden du skal løfte en finger, dvs uden du gør noget som helst vil shoppen genererer salg.
Vi ved hvad der skal til, og vi holder dig gerne i hånden i din opstartsfase.

Vores salg/omsætning for 2014 er som følger:
Antal salg: 108
Omsætning: 27142,25 kr
Nuværende varelager ca: 18.000 kr

Disse salg er kommet uden at løfte en finger, der er altså ikke brugt 1 krone på reklame. Tænkt hvad du kan løfte dette til hvis du har tiden til det.

Ved hurtig handel er vi villige til at give rabat, send dit bud til os og lad os snakke om det.

Varelager på 18.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
506

Sælger kontaktet:
52

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
19224

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
13-07-2014
Udbudspris 40.000 DKK