Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Hjemmeside med salg af laptops

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Landets mest brugte ressource for brugere, der har skulle købe ny laptop, tilbage i sidens hey-days. Efter et skift i ejernes fokus tilbage i 2012 har siden dog ikke fået den pleje, som den kræver, hvorfor den nu sælges billigt, så en køber med tid og lyst kan drive værket videre med en fin profit til følge.

I 2012 blev der brugt et par timer ugentligt på siden, som alligevel omsatte for over 40.000 med praktisk talt ingen udgifter. Vi har tilføjet 5.000 til udgifter her, da siden pt. bliver hosted gratis.

Siden har et rigtig godt brand iblandt tidligere kunder og samarbejdspartnere. Deraf kan en køber se frem imod en masse gratis hardware til test, hvoraf meget af det må beholdes, samt en list over tidligere kunder, som altid har været tilfredse, men som vi ikke har solgt til i de seneste år grundet manglende fokus og derved et lavt besøgstal.

Med lidt oprydning og løbende arbejde på siden kan køber se frem imod en stor stigning i besøgstallet da siden stadig har stor autoritet med en trust -og citation score på Majestic på hhv. 33 og 34. Pagerank er pt. på 3, hvilken også er et udtryk på mangel af fokus på siden.

Med i købet følger 2 domæner hvoraf nr. to har en vis værdi i sig selv. Der følger også Facebook gruppe med, som har 4.500 medlemmer. Siden kører vha. Joomla, som let kan bruges af de fleste.

Et røverkøb for en person eller virksomhed, der har tid og lyst til at arbejde med anmeldelser af hardware. Oplagt for en person i IT-branchen, som ønsker at blive selvstændig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1294

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
18953

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
20-05-2014
Udbudspris 100.000 DKK