Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 249.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Danmarks sjoveste fodboldgolfbane

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Forpagter søges

Veldrevet Kolding Fodboldgolf i Hejls søger ny forpagter – grundet ændret familieforhold.

Forpagtningsaftalen omfatter ud over en særdeles velholdt og udfordrende fodboldgolfbane på 4.3 ha., et hyggeligt klubhus med plads til spisende gæster, et anneks som kan benyttes som supplerende spiseområde eller andet. Ligeledes bolde, vedligeholdelsesmateriel, velbesøgt hjemmeside (helt ny fra 2015) samt facebook side. Herudover medfølger også diverse reklamematerialer og kontakter der giver mulighed for tilknytning af sponsorer.
Banen blev etableret i 2012 og forpagtningsaftalen løber til ultimo 2018 med mulighed for forlængelse. Virksomheden generede allerede overskud fra 2. år.

Forpagtningsforslag: Udover betaling til grundforpagtningen, vil overtagelsesforpagtningen hedde 100.000 kr. i udbetaling indeværende år. 2. år vil være 2 rater á 75.000 kr.

Kolding Fodboldgolf ligger i naturskønne omgivelser midt i et stort turistområde mellem Kolding, Haderslev og Christiansfeld. Interessen for fodboldgolf som aktivitet til ferier, firmature, polterabends, familieture etc. er støt stigende så denne placering betyder, at der er stort potentiale for vækst.

En ny forpagter vil have frie hænder og masser af muligheder for at udbygge forretningen. Både anneks og klubhus ville kunne anvendes til indendørs aktiviteter såsom skydesimulator eller andet og der er et ubrugt udendørsområde, som vil kunne bruges til minigolf, beachvolley, paintball eller lignende. Mulighederne er mange.

Vi har igennem årene lagt stor vægt på personlig modtagelse af vores kunder, men stedet er bygget op som Pay & Play så der kræves ikke fysisk tilstedeværelse og det er derfor muligt at passe andet job eller anden forretning ved siden af.

Inventar på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1795

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
18511

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-02-2014
Udbudspris 249.000 DKK