Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Kosmetisk & Klinisk skønhedsklinik i Kolding

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Gerne HURGTIGT SÆLG

Beliggende i centrum af Kolding. Lokalerne er i alt 156 m2 inkl. fælles køkken, toilet, depotrum, indgang og reception (kælder rum eks. i total 2½ m2). Klinikken består af to mindre kabiner, og 3 store rum og lokalerne må fremlejes. Klinikken har ligget på samme adresse i 23 år. Med over 22 års erfaring inden for skønhedspleje.

Vi har kompetent rådgivning på klinikken med dermatologen, sygeplejersken, læger, kosmetologen og kropsterapeuten. Vi tilbyder hårtransplantationer, kropsbehandlinger samt kliniske og kosmetiske behandlinger. Herunder bla. Non permanent fillers, Botox behandling, div. Ansigtsbehandlinger, slanke behandling m. m

Klinikken har et stort kundekartotek og har Cbit det er en CRM & Economic styring program det er tilknyttet til vores nyt hjemmeside.

Der er to dele til Klinikken: Hår Klinikken og Klinisk/Kosmetisk behandlinger. Firmaet er til salg samlet eller hver for sig.

I prisen indgår overtagelse af lejelokaler(men ikke nødvendig),kundekartotek goodwill samt inventar i form af behandler brikse/stole, receptions disk og maskiner.Klinikken kan udbydes til:Læger,Speciallæger,Sygeplejerske,kosmetologer,kosmetiker,investorer.
Sælges grundet ændre forretninger

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1629

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
18493

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
24-02-2014
Udbudspris 220.000 DKK