Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Populær shop med pænt overskud

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
E-mærket med uudnyttet potentiale

Nu kan I få foden inden for på et stort, lønsomt niche-marked: Salg af pakkekalender og kalendergaver på nettet er i voldsom vækst. Både børn og voksne skal forkæles i tiden op til jul, og det er fundamentet for den webshop, der nu er til salg.

Shoppen genererer årligt et overskud på +200.000 kr.

Profil: Absolut markeds-leder på sit område og kan både drives som selvstændig virksomhed, eller med fordel integreres med en anden webshop-forretning. Den vigtigste overvejelse er, om I har et set up og ikke mindst lysten til at håndtere en million-omsætning i et relativt kort salgsvindue, primært uge 43-48.

I overtager et super-attraktivt domæne og en sund webshop med E-mærket. Shoppen topper Google på de vigtigste søgeord og henter 2/3 af omsætningen fra organiske søgninger eller nyhedsbreve til en stor base af trofaste, gamle kunder. Egen Facebook-side og Trustpilot-integration.

Med 7 års erfaring på dette niche-marked har vi et godt indblik i de optimale leverandør-muligheder i Danmark og Europa. Denne viden deler vi naturligvis med jer, lige som vi også har flere bud på vækst-muligheder, vi ikke selv har sat værk.

Baggrund for salget: Vores virksomhed rummer flere andre webshops samt nye ideer, som vi nu fokuserer alt på. Derfor også denne beslutning om at sælge pakkekalender-delen fra, da den ikke fuldt ud kan integreres i den retning, vores virksomhed nu tager.

Tilbud ønskes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4789

Sælger kontaktet:
75

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
18245

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
13-01-2014
Udbudspris Ikke angivet