JULETILBUD! Amino Power Bank 5000 mAh m. solceller + 3 måneders Amino PLUS, kun 297,- ekskl. moms Læs mere
X
VideoTool AminoTV
Kommer Shark Tank på dansk?
Medvirkende: og Martin Thorborg
Uploadet den 01.mar 2013
Varighed 07:41
3
      Kommer Shark Tank på dansk?
      
Vis mere
De seneste kommentarer

Det er et ret fedt program, men også læring. Det der har ændre sig, siden den gang i lavet Danmark bedste ide, er at nu er der krisetid, jeg tror folk er mere åbne nu for input, om andre muligheder end en lang uddannelse eller et usikker job. Noget andet er at dansk tv sælger tv programmer som aldrig før til udlandet.
Jeg tror også at Shark Tank er et bedre TV koncept end Danmarks bedste ide, jeg tror godt at det kan følser frem hvis eks. Don Ø lige fortæller en hvor håbløs vedkommende er. TV3 har et lorte program som hedder luxsusfælden hvor hr og fru hakkebøf får følelserne ud i stuerne, når folk bla. er kede af at hunden skal aflives. Jeg tror ikke at det kunne helt udlukkes at de vil lave det.

Skrevet den 02.mar 2013 11:58
Er kommentaren brugbar? 1 0

Martin jr elsker sharktank og det ligger gratis på you tube, hvis du kikker forbi cafemoca i præstø og giver mig en kop kop kaffe skal jeg dele med dig hvordan du kan lave det på amino plus gratis for jeg har dvd med opskriften som jeg vil give dig gratis. hilsen benny bomstærk den eneste der 2 gange er kommet levende ud af at være respirator bruger 24/7 sidste gang efter 8 mdr og en tur til Thailand med 2 hjælpere som kostere mig en gæld på 150.000 kr før turen var jeg gældfri og havde et plus på 50.000 på min konto. nu er min gæld nede på 23.000 og mit kredit værdighed er igen godkendt at danske bank mod et gebyr, og om 14 dage rejser jer en ufe til usa på firma rejse. jeg har fundet en et marked hvor jeg er ekspert og det vil jer spørge dig til råds om. samtidig har jeg domaniet www.bennybomstærk.com som er mit brand det findes også som dk jeg har www.godsordidag.com og også dk jeg har kun 10 facebook vender og en fælles bekendt der sælger lejlighed har kaldt mig løgner og meget kan mig for og gør men at jeg er en løgner og ikke har tro eller vandre i kærlighed det er synd for dem der sige det. mig rør det ikke det ikke, men ve dem der taler dårligt om mine venner i mit påhør der kun en kvinde dæmpe min vrede, og jeg lader aldrig solen gå ned over min vrede. hilsen Benny Nielsen også kaldet benny bomstærk, men mine venner kalder mig smiley.

Skrevet den 02.mar 2013 21:45
Er kommentaren brugbar? 1 0

Håber da Amino kommer med en Shark Tank på nettet, eventuelt igennem Amino portalen.

Det behøves jo ikke, at koste en formue.

Skrevet den 06.mar 2013 09:02
Er kommentaren brugbar? 0 0
Klaus skrev

Er det den her i snakker om - Klik her:

Shark Pool

ser spændende ud ;-)

Go' weekend

Klaus

Skrevet den 30.mar 2013 20:29
Er kommentaren brugbar? 0 0
Christian skrev

Det kunne være sjovt at få nogle af investorerne i kapital til at lave en video, hvor mange af dem der har idéer kommer i audiens. Det er selvfølgelig frivilligt for investorerne, og dem med idéerne får deres idéer fremlagt for nogle erfarne investorer, og får konstruktiv feedback og måske en investor. Kunne være super fedt hvis Amino tv lavede det! :D

Skrevet den 06.nov 2013 18:59
Er kommentaren brugbar? 0 0
Søg på AminoTV:
Tilmeld dig AminoTV og få en mail hver gang der kommer noget nyt
Stil et spørgsmål

Næste gang interviewer vi:

Tid tilbage til at indsende spørgsmål:

Navn:
Email:
Brugerne siger om Amino TV
 • Perfekt Amino TV og god inspiration.
  13. nov 2013 19:56 -
 • Spændende forum.
  Absolut. Lige begyndt og kan næsten ikke finde rundt her endnu, regner med at det kun er et tilvænnings spørgsmål. Dog for mange reklamer.

  http://enggaardsparken.blogspot.dk/
  06. mar 2013 08:10 - Anders Høgh
 • Super spændende og relevante problemstillinger og udfordringer, der bliver taget op. Amino TV er din tid værd og du bliver med garanti klogere, når iværksætterne deler ud af deres erfaringer.
  28. jun 2012 13:59 - Gün Üret