JULETILBUD! Amino Power Bank 5000 mAh m. solceller + 3 måneders Amino PLUS, kun 297,- ekskl. moms Læs mere
X
VideoTool AminoTV
Dansk iværksætter bygger feriehuse i Thailand

Danske Flemming Bo Sørensen flyttede til Thailand, uden at have iværksætter-erfaring, eller den store kapital. I dag har han firmaet Oriental Invest hvor han bygger store feriecentre og driver rejsebureauet Oriental Holidays med ferierejser til Thailand.

Her er lidt fact om Flemming:

Beskriv kort dit firma: Oriental Invest er grundlagt i 2006 og beskæftiger sig med projektudvikling i Thailand. Vi både udvikler boliger, bygger, sælger, udlejer, gen-sælger og meget mere.  
Fritidsinteresser/Hobby: Sejlsport, motersport, rejser, og naturligvis akitektur/ byggeri. :-)
Yndlingscitat: Don't dream about it, just do it...
Yndlingsfilm: American Psycho
Bedste bog du har læst: 'Fra kælder til milliard' af Jesper Buch
Hvad motiverer dig (med to ord): Glade mennesker
Hvilken person ville du helst møde? Bill Clinton
Hvem ville du ønske der lavede en "Friend request" på facebook? Donald Trump
Hvilken forretningside ville du ønske du havde fundet på? www.agoda.com
Nævn en ting som ville overraske dine medarbejdere: Hvis jeg ikke var på kontoret til omkring midnat mindst et par gange om ugen.
Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor? Et billede af den thailandske konge

 

Vis mere
Flemming er dansk iværksætter i Thailand hvor han bygger feriehuse
Uploadet den 23.nov 2012
Tilmeld dig AMINO PLUS i dag - og få adgang til alle videoerne med det samme. 
    Det koster kun 99 kr per måned - og giver adgang til over 50 andre fordele, ud over at du får direkte adgang til alle videoerne med det samme. Husk det kan trækkes fra i skat. Amino Plus
Varighed 01:28:23
11
      Flemming er dansk iværksætter og han bygger feriehuse i Thailand
      
Vis mere
De seneste kommentarer
smykker skrev

Super spændende interview - Rigtig meget held og lykke med dine projektor Flemming

 

Skrevet den 01.dec 2012 17:18
Er kommentaren brugbar? 1 0

Tusind tak SMYKKER. Mine super gode medarbejdere og jer selv arbejder 100% dedikeret på det hver eneste dag. - Vi er nået meget, meget længere end det ser på amino-videoen så det er ikke så ringe. I løbet af 2013 kommer der nye ting til! Kunne det være en god ide med 5000m2 saltvandspool oven i de 2800m2 der var planlagt?? Især hvis der er 48 Bungalovs på pæle lige midt i ikke ? 

Det nye jord er netop købt og arbejdet og planlægningen er i gang... 

Alt det bedste,

Flemming

Skrevet den 03.dec 2012 21:09
Er kommentaren brugbar? 2 0

Så er interviewet med Flemming lagt ud så alle kan se det gratis.
Enjoy.

De bedste hilsner

Martin

 

Skrevet den 14.jan 2013 12:10
Er kommentaren brugbar? 2 0

Tusind tak Martin.. Til jer andre så er jeg på Ferie for alle i Bella Center her d. 18. til 20. januar 2013. Der er både en stand med www.orientalholidays.com & www.orientalinvest.com Så kig ind og besøg os hvis I vil have mere at vide om det at leje eller købe en bolig i smilets land. :-) 

De bedste hilsener,

Flemming Sørensen

Skrevet den 14.jan 2013 15:29
Er kommentaren brugbar? 1 0

Super interview Martin og ja man bliver da helt opslugt og har lyst til at klikke på købsknappen......måske et besøg som en start.

Men Flemming hvordan kommer man bedst dertil uden at det skal koste en formue for familien -den info synes jeg mangler på dine hjemmesider - eller måske jeg har overset det.

Ellers vil jeg bare sige godt gået Flemming - dejligt livsbekræftende her i DK med høj skat og dårligt vejr. [H]

Hilsen Claus Werring

Skrevet den 16.jan 2013 17:38
Er kommentaren brugbar? 1 0

Hej Claus,

Tusind tak for de pæne ord. Det er stærkt motiverende når folk som dig (som jeg ikke kender) sender et anderkendende nik i min retning. :-)

Du har faktisk lidt ret i at det mangler, i hvertfald på www.orientalinvest.com Men på www.orientalholidays.com som er et dansk selskab kan få fat på Peer Runge som er partner i Oriental Holidays og få en god snak om priser og muligheder. Der er desuden også lidt info på hjemmesiden om både rundrejser og alm leje af bolig. Siden er ganske ny, men kommer i den nære fremtid til at flyde en del på det danske marked da den meget gerne skal ende ud med at at kunne bruges som opslagsværk når man søger information om det at holde ferie og bo i Thailand. 

De allerbedste hilsener,

Flemming

Skrevet den 16.jan 2013 17:45
Er kommentaren brugbar? 0 0

Har selv rejst, boet  og arbejdet mange steder i verden gennem en del år - så jeg skal nok finde vej, men nogle henvisninger / link til hvor de finder de billigst flybilletter og gode råd om valg af lufthavn, flyselskaber, antal stop (samt transit tid så de når deres fly :)) etc. ville nok være godt for dem som er usikre udi det at rejse, men som bare brænder for at besøge jer - jeg gør ihvertfald.

Endvidere når man så er landet - hvordan kommer man så det sidste stykke vej.

Men ellers synes jeg jo at der er en super hjemmeside, men tror bestemt også at du kan udnytte den ved at bringe den en niveau op om du forstår - vel ment og ikke som "dansker" kritik som vi jo er så gode til, men som et konstruktivt input.

Ha' nu en god dag og glæd dig over at du ikke er i det nu snedækkede kolde danske land.

Mange hilsner 

Claus

Skrevet den 16.jan 2013 18:14
Er kommentaren brugbar? 0 0

Det ser noget spændende ud det du har gang i her, og godt gået.

Er selv i Bangkok i disse dage, men når desværre ikke hjem inden messen. (Hvis jeg kommer hjem, det er jo ikke til at løsrive sig fra varmen :-)

Jeg holder lige linien åben Flemming.

John D

Skrevet den 16.jan 2013 18:28
Er kommentaren brugbar? 0 0

Hej Claus & John.. Sidder lige i flyveren så om 11 timer står den på sne & kulde i København. :-/ 

Det er nu helt super at komme til det danske igen efter en god vinter i Thailand. Masser af glade og positive folk som jer har været forbi. :-) I er begge meget velkomne til at holde linjen åben. Jeg er på mailen hver dag også selv om der er messe... :-)

Vedr hjemmesider arbejdes der på højtryk for at komme helt op på det niveau hvor vi skal være med de nye sider og i løbet af de kommende måneder er jeg sikker på vi er der. 

De allerbedste hilsener,

Flemming

Skrevet den 16.jan 2013 18:38
Er kommentaren brugbar? 0 0

Hej Flemming,

Jeg skulle da have set dette interview inden jeg tog på ferie! Jeg er netop hjemvendt fra 21 dages ferie i hhv. Bangkok, Koh Phan-gan og slutteligt i Hua Hin. Det er et fantastisk land - lidt hektisk i storbyerne - men jeg var stor fan af livet på øerne.

Det kunne have været sjovt at stikke hovedet forbi dit ejendomsprojekt, og se det i selvsyn. På billederne her ser det rigtig fedt ud. Jeg er selv uddannet bygningskonstruktør, og arbejder p.t. i et arkitektfirma hvor jeg tegner en masse forskellige byggerier. Jeg har kva. min uddannelse derfor stor interesse for byggeri.

Er blandt andet i gang med et plejecenter, en multihal og en café i Ørestaden i øjeblikket - og jeg er sikker på der kommer en masse andre spændende projekter jeg skal være inde over. Det er dog ikke min plan at blive hængende her hele livet, men ser det som et stort plus at kunne projektere selv.

Jeg har nemlig selv en drøm om en dag selv at stå for - eller bidrage til - ejendomsudvikling et sted i det store udland, og jeg har nogle ideer til forskellige lande det kunne være spændende at se på. Så jeg sidder faktisk lige og leger med tanken om at tage til messen her i weekenden, og måske lige se om jeg kan hive nogle flere guldkorn ud af dig. Er du der alle tre dage?

Med hensyn til en 5.000 m² saltvandspool og 48 bungalows stående på pæle i poolen - fedt! Go for it!

Kasper

kk (snabel-a) kade.dk

Skrevet den 17.jan 2013 12:02
Er kommentaren brugbar? 0 0
Bo Kalvslund skrev

Endnu et kanon interview med en spændende ildsjæl.

Respekt for din evne til at få projekterne op at stå og forretningen til at blomstre med overblik og succes, Flemming !

Mvh Bo 

Skrevet den 17.jan 2013 14:08
Er kommentaren brugbar? 1 0

Hej Kasper, 

Jep jeg er heroppe i kulden hele messen så kig endelig forbi vores stand. Lørdag er nok den bedste dag da jeg der har fået lidt ekstra hjælp indover... 

Tak for de pæne ord, 

Flem. 

Skrevet den 17.jan 2013 14:09
Er kommentaren brugbar? 1 0

Tusind tak Bo Kalvslund... :-) Det glæder mig at du kunne lide det. Meget motiverende at få rosende ord her på AMINO inden årets store ferie-messe i kbh. :-)))

Skrevet den 17.jan 2013 14:12
Er kommentaren brugbar? 0 0

Super inspirerende interview, havde jeg muligheden vil jeg gå "All In" med en investering i en lejlighed. Har selv været i Thailand et par gange på dykkerferie, og det er uden tvivl et paradis på jorden som jeg helt klart vil besøge igen og igen.

Til Flemming. Ville det ikke have været en oplagt mulighed at kontakte en Dansk TV station som f.eks Tv3 eller DK4, dette projekt har da helt sikkert basis for et dokumentar program hvor man følger projektets udvikling, tror det vil trække en masse seer til og ikke mindst have en stor markedsførings værdi.

Ønsker helt og lykke med det og måske vi ses dernede.

Dbh

Frank

northregion.dk

 

Skrevet den 17.jan 2013 19:21
Er kommentaren brugbar? 0 0
Weltström skrev

Hej Flemming

Jeg har ikke haft tid endnu til at se indslaget, men jeg kan se at vi har krydset spor tidligere i livet. Balkan og Irak, jeg var S7 i 96/97 ud fra Erbil. 

/Jesper

Skrevet den 18.jan 2013 10:11
Er kommentaren brugbar? 0 0

Hej Jesper,

Jeg håber du får tid til at se det. Hvis du har interesse i Thailand er der måske et par gode råd eller to. Jeg har NK i TACP i Tuzla i '95 og efterfølgende D4 (Dohuk) og B1 (Baghdad) i '98 - '99 i Iraq. :-) 

De bedste hilsener, 

Flemming

Skrevet den 18.jan 2013 10:54
Er kommentaren brugbar? 0 0

Hej Frank,

Faktisk har jeg allerede haft projektet på TV3. Udsendelsen kan se her: http://www.orientalinvest.com/Article/About/2054 

Det er en ret god ide at lave en dokumentar som følger byggeriet og de udfordringer der er i hverdagen i Thailand. Faktisk er jeg overbevist om at det kunne blive ret underholdende. :-)) 

De bedste hilsener,

Flemming

Skrevet den 18.jan 2013 11:04
Er kommentaren brugbar? 0 0
A. Juul skrev

Hej Flemming,

Tillykke med successen, fedt gået!

Må jeg spørge, hvad dine eller andre investorer generelt forventer af tilbagebetalingsfaktoren? Er det 3, 4, 5 over 3, 4 eller 5 år eller hvordan?

Håber at høre fra dig,

Dbh

A. Juul

Skrevet den 21.jan 2014 14:43
Er kommentaren brugbar? 1 0

Hej A. Juul, 

Tak for det. Det var sjovt at de min efterhånden 2 år gamle samtale med Martin igen. :-) Der er løbet en del vand i åen siden og fase I & II er nu færdige så resortet er i fuld drift, restauraten åben osv. Det er nu kun i fase III at vi roder. 

Normalt når jeg har investorer indeover er der tale om at investerigen forrentes med 12 - 20% p.a. og tilbagebetales over 1 - 3 år. 

Du er velkommen til at sende mig en PM på fb@orientalinvest.com hvis der er flere spørgsmå af mere privat karater du ønsker svar på. 

Ha en fantastisk dag, 

Flemming Sørensen

Skrevet den 21.jan 2014 15:26
Er kommentaren brugbar? 0 0
Søg på AminoTV:
Tilmeld dig AminoTV og få en mail hver gang der kommer noget nyt
Stil et spørgsmål

Næste gang interviewer vi:

Tid tilbage til at indsende spørgsmål:

Navn:
Email:
Brugerne siger om Amino TV
 • Elsker det. Når jeg holder pause fra arbejdet kører Amino TV efterhånden altid i baggrunden. Det er simpelthen så motiverende. Dog resulterer det tit i at jeg ender med at arbejde igen...
  16. jul 2013 09:42 - Daniel Poulsen
 • Amino TV, er suverænt godt, og selvom det får en masse ros, fortjener det stadig 100 gange mere. Martins interviews verden rundt er helt fantastiske.
  13. dec 2012 17:38 - smykker
 • Spændende at høre iværksætteres vej op ad stien. Men teknisk er det ikke til at holde ud til at se på. Hvad med at tage et tv-kursus. Det kunne blive SÅ meget bedre. Det er alt for langt. Lyden er dårlig, det er kun camera mic. Lav nogle klipbilleder. Pas på modlys.
  29. feb 2012 13:34 - SvendG