på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Gratis regnskabsprogram

Slip for regneark og bevar det økonomiske overblik
  Klik her og få en gratis konto

   

  Køb et Amino Sponsorlink

   

  Nye ekspertblog-indlæg
  om  Netværk og Ledelse

  Læs flere ekspertindlæg
   

  Top karmaliste (30 dage)

  De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Medarbejdere, samarbejdspartnere, rådgivere, investorer m.m. "

   

  PR konsulent til moviestarplanet.com

  Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  Amino-karma 97
  Tilmeldt 14. jun 05
  Indlæg ialt: 25


  Skrevet 09-03-2009 kl. 14:55

  Hej Aminoer

  I MovieStarPlanet ApS er vores første beta-udgave af online-universet www.moviestarplanet.com ved at være klar, og derfor skal vi nu bruge en PR-konsulent til at hjælpe os med at få udbredt kendskabet.

  MovieStarPlanet er et socialt website hvor børn og unge samarbejder med deres venner om at lave små tegnefilm. Tegnefilmenes replikker skrives og indtales på engelsk og børnene får derved trænet deres mundtlige og skriftlige engelsk. MovieStarPlanet er en blanding af Facebook og YouTube for børn og unge tilsat et læringsperspektiv.

  På MovieStarPlanet opretter børnene hver en virtuel filmstjernefigur som de bruger i tegnefilm sammen med deres venners figurer. Børnene kan dele deres film med andre brugere, og kan give hinandens film kritik. Afhængigt af  populariteten af de film de laver, vil børnenes filmstjernefigurer optjene virtuel berømmelse og virtuelle penge, som giver nye muligheder i de næste film. Den løbende udvikling af den virtuelle filmstjernefigur giver MovieStarPlanet et stort element af spil og konkurrence som børn synes er sjovt.

  MovieStarPlanet udvikles med støtte fra Videnskabsministeriet og i samarbejde med Danmarks Pædagoiske Universitet og en række folkeskolelærere.

  I første omgang skal vi have udarbejdet informationsmateriale til skoler og skolelærere, til forældre og mere generel information om produktet. Derudover skal vi have lagt en PR strategi til at få den primære målgruppe (børnene) i tale.

  Hvis du er den PR konsulent vi søger så ring eller skriv til Stig Nielsson på 60 61 12 76 eller sn@moviestarplanet.com.

  Mvh. Stig Nielsson

  Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

  RSS-feed
   
  Besøg vores andre hjemmesider :