Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Laserprinter i industri-køkken? Er der regler/guidelines

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 11. May 10
Indlæg ialt: 97
Skrevet kl. 15:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hejsa

Vi står over for at skulle skifte printer i et køkken der laver fødevarer, i dag er det en blækprinter, og vi overvejer at skifte til en laser - Men er i tvivl om, om der er regler imod det?

Synes at for 10-15 år siden, at der var meget snak om at toner fra laser kunne være farligt, men det ser ud til at være stilnet noget af.

Nogen erfaringer i den ene eller anden retning? :)

Tilmeldt 5. Mar 06
Indlæg ialt: 2077
Skrevet kl. 07:06
Hvor mange stjerner giver du? :

mandeblad:
at toner fra laser kunne være farligt,

Dette har ikke ændret sig. AT kræver stadig udsugning i printerrum.

Og kan en ting lugtes, så er det nok ikke sundt.

Nu kender jeg ikke dit behov for størrelse af udprint. Har set flere bagerier, der anvender, som indsatte.

Andre salatfabrikker (f. eks.) anvender printer fra Image, mener jeg de hedder.

Alm. laser vil jeg selv springe over og finde alternativ.

Fandt denne i min gemmer:

https://www.schur.com/da/taxonomy/term/1?page=3

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)