Hej Venner Jeg er dobbelt danmarksmester i grill, og jeg har en ide om at lave low and slow pulled pork, Spareribs, okse ribs, kylling og meget mere samt sidedishes, til restauranter, cafeer, osv, det hele skal laves originalt low and slow, med den rigtige autentiske smag. Kunne du evt tænke dig at sælge mine produkter ????? Hvad tænker i om det. |
Hej Henrik.
Jeg driver en Amerikansk inspireret steakhouse, hvor vi har fokus på høj kødkvalitet. Vi skærer selv, så vi kan servere store bøffer. 5-6-700 gr Ribeye steaks er helt normalt hos os 😋
Når gæsten har valgt sit kød, er resten sideorders. Så umiddelbart er du og jeg det perfekte match.
Men...der skal mere kød på bordet (kunne ikke lade være med, at bruge udtrykket 😜)
KKvalitet?
Pris?
Leveringsbetingelser?
Kan du levere større mængder fra dag til dag?
At du erdobbelt grillchamp, er naturligvis fint, og skal klart bruges i din markedsføring, men det r endnu vigtigere at pris, kvalitet oG leverings sikkerheden spiller max. Ihverfald for en restauratør.
Men et spændende projekt. Held og lykke med det.