Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Wienerbrød til Asien?

Side 1 ud af 2 (11 indlæg)
Tilmeldt 17. Dec 07
Indlæg ialt: 7
Skrevet kl. 13:25
Hvor mange stjerner giver du? :

Folk har så travlt med at importere vare fra Kina. Hvorfor ikke gå den anden vej og istedet satse på ekport til Kina?

 Jeg går og overvejer noget bake off til Kina så som Wienerbrød og diverse danske delikatesser. Markedet er for det, og flere og flere kinesere er begyndt at få en del penge, mellem hænderne.

 - Så mit spørgsmål er: Om der er nogen der har erfaring omkring eksport af varer til Kina?

 Kunne virkelig og godt bruge noget feedback omkring mit projekt?

har selv været i Kina mange gange, og jeg ved Kineserne er vilde søde sager, samt udlandske produkter...

Tilmeldt 17. May 06
Indlæg ialt: 22
Skrevet kl. 14:27
Hvor mange stjerner giver du? :

 Ville det så ikke være nemmere at lave det derovre? 

Fra Vanløse
Tilmeldt 9. Apr 05
Indlæg ialt: 1798
Skrevet kl. 15:04
Hvor mange stjerner giver du? :

Eksportere firmaer som Schulstad ikke selv deres bake-off til Asien ?
Tilmeldt 8. Jan 08
Indlæg ialt: 51
Skrevet kl. 12:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Joo Hvorfor ikke???

Men måske er det et dansk wienerbrødsbageri du skal tænke i - det er nok monsterdyrt at flyve sådan en basse til Beijing.

En gammel kontakt udviklede en dej-flade-maskine i Sacramento og lavede wienerbrød med de berømte 16 tynde lag dej, og han havde viiildt succes. Asiaterne har også mange fine, tynde, dej produkter, så hvorfor ikke???

Fra Århus
Tilmeldt 11. Jan 08
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 19:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Start med at lære Kinesisk, så har du maksimeret dine chancer mange gange.

Ofte tager virksomheder en lokal importør i udlandet på deres produkter. Pågældende har det fornødne kendskab til marked, behersker sproget etc.

Er du som dansker bosat i udlandet (du behersker sprog og har oparbejdet et godt alment kendskab), kan du med stor succes udnytte at blive importør af danske produkter. Små danske virksomheder ville klappe i deres små hænder, hvis man kunne åbne et nyt marked op for dem. Ofte ville de jo ikke selv ane, hvordan de skulle trænge ind på et fremmed marked, da specielt sproget er en væsentlig barriere.

 

For at gøre en lang historie kort, så tror jeg ikke du skal bevæge dig ud i dette eventyr medmindre du har nogle særlige kvalifikationer, en form for unikt kendskab til Kina, kontakter derovre eller andet nævneværdigt.

Fra Ribe
Tilmeldt 19. Dec 06
Indlæg ialt: 288
Fra  Interim Manager Skrevet kl. 07:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Mange af de store supermarkeder herude som Metro, Carrefour, Auchan osv. har deres egen bake off produkter, og gerne store kage afdelinger hvor alt kan opdrives. Jeg kunne som dansker sagtens tænke mig en omgang wienerbrød til morgenkaffen, men det er en helt anden sag med kineserne. De foretrækker deres Baozi (dampet brød med kød/grøntsager), varm mælk eller en omgang ris suppe. Så markedet er måske knapt så stort som man kunne forestille sig..

 Men eksport af varer fra vesten til Kina er på vej til at blive en hot potato.. Leger selv med et par kinesiske fyre der kender havne fogden i min by, der har en af verdens største dybtvands havne, og de kan stort set få alt ind i landet, så der har da poppet et par forretningsideer gennem tænkeren i den anledning.

 Vil du have din ide afprøvet så giv lyd og jeg vil se hvad jeg kan gøre. Har også et par kontakter til nogle af de store 5 stjernede hoteller.. Måske det kunne være en vej ind.

 Martin.  

Selvstændig Interim Manager med speciale i sourcing og etablering i Kina. 12 års erfaring med SCM, 5 år bosat i Kina. www.njt.dk

Tilmeldt 18. Nov 07
Indlæg ialt: 75
Skrevet kl. 09:38
Hvor mange stjerner giver du? :

Du har nemlig opfattet det helt rigtigt, eksport til Kina kan gå hen og blive en guldgruppe for os danskere, hvis vi kan tilbyde dem de rigtige produkter.

Flere danske fabrikker (firmaer) har allerede deres egne butikker i Kina, Lars Larsen planlægger at åbne 3000-5000 butikker indenfor de kommende 5 år, B & O har egne forretninger, Boconcept osv osv.

Om lige det produkt valg som du nævner, er det rigtige, er svært at sige, skal jo faktisk laves i Kina som flere skriver, så skal du lære befolkningen at spise denne type af kager, så derfor vil det også være en god ide at lære lidt om deres kultur.

MEN, du kan undersøge via den danske ambassade / handelskammer i Kina, hvor mange danskere der bor i de 2 største byer, f.eks., min onkel som bor i Singapore, de kan købe alle former for danske varer, og dette er naturligvis et hit, fordi vi danskere hurtigt kommer til at savne den go´e danske mad, når man er ude i længere tid. http://www.ambbeijing.um.dk/da

Prøv og undersøg mulighederne, er der f.eks., 5000 danskere i en af byerne, så har de måske en "dansk forening", hvor du kan høre om interessen for dine produkter, de kan også fortælle om de allerede kan købe det idag ? I f.eks., Malaga/Spanien, bor der en 3000-5000 danskere, og de har deres egen lille "dansk forening med eget medlemsblad".

Go fornøjelse.

Tilmeldt 12. Apr 08
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 18:23
Hvor mange stjerner giver du? :

"og jeg ved Kineserne er vilde søde sager"

Det overrasker mig. Jeg har netop hørt at eksport af kager (og andre fødevarer) til Kina og Asien generelt netop ikke må være for sødt da sukkersød smag ikke er eftertragtet. Men det var fra en amerikansk vinkel, nu er amerikanske kager jo ekstremt søde. Så fra en skadinavisk synsvinkel kan man måske godt sige at kineserne godt kan lide søde sager.   

Tilmeldt 26. Feb 08
Indlæg ialt: 14
Skrevet kl. 19:38
Hvor mange stjerner giver du? :

 Jeg tror du har ret i det med den skandinaviske vinkel, jeg kommer af og til i china town i BKK dog ikke for at købe kager Smile )  og der fåes da søde sager som kineserne selv laver, men kan ikke lige kina navne på disse kager, en ting der lige popper op mht. kager, er de der kage man giver til Buddha, som de spiser ved kina nytår, det er da lige til den søde tand.

 Jeg har prøvet at købe kager til min Thai famillie i Thailand hos en daværende dansk bager som lavede dansk wienerbrød, men det var ingen succes, da den var al for sød, men brødet faldt så i god jord hos mig, slurp Ick!  gennerelt ser jeg ikke mange asiater spise kager som det vi kalder kager i DK, lidt det samme med import af kager fra Kina og Thailand, de hitter jo heller ikke rigtigt i DK, jeg har derimod tit tænkt på rundstykker som håndværkere fra hatting lige til at smide ind i ovnen, det må da være et hit i Asien.

Tilmeldt 8. May 07
Indlæg ialt: 4467
Fra  Remy Skrevet kl. 20:40
Hvor mange stjerner giver du? :
Tror ikke du får nogen ”success” med at sælge dette. De er ikke sukker grise som os hehe... Jeg tror du ville få større ”success” med at starte det op i de feds land... Gerne Las Vegas hvor kasinoerne spendere ekstreme summer på den slags.
Side 1 ud af 2 (11 indlæg)