Hej folkens. |
20% virker af meget på en café. Nu har jeg ingen erfaring på området, men vil gætte på at det er omkring 2-8% alt afhængig af koncept (net profit margin) i USA.
Har du prøvet at lave et budget? Hvad siger dit tal der?
Hej folkens. |
20% virker af meget på en café. Nu har jeg ingen erfaring på området, men vil gætte på at det er omkring 2-8% alt afhængig af koncept (net profit margin) i USA. Har du prøvet at lave et budget? Hvad siger dit tal der? |
www.dinformue.dk
Hejsa SirChange Jeg er uddannet indenfor Hotel & Restaurations-branchen, og vil gerne komme med nogle input til dig, som jeg håber du kan bruge. På denne måde kan du regne "baglæns" du skal regne med at når man driver denne type virksomhed, er der mange faktorer der spiller ind, som man måske ikke lige havde tænkt på - hvad skal du bruge af personale, hvor meget kan/vil du selv arbejde, hvad er dine åbningstider, Hvor meget kapacitet har du, hvad forventer du din "besøgstal er pr. gennemsnit pr. dag - i løbet af ét år " Hvor gode leverandøraftaler kan du få / er der klausuler osv. osv. Jeg véd godt dette ikke svarer på dine spørgsmål, men når du har disse ca. tal i et budget, kan du påbegynde at regne dine brutto avancer ud, og dernæst En god idé er naturligvis også at når du er kommet igang, at kigge budgetterne igennem, holder du dine bruttoavancer ? er dine lønomkostninger ok ? Jeg håber at det giver dig lidt at arbejde med og tænke over. Held og lykke med din café. Du er også velkommen til at give et kald - såfremt du ønsker noget uddybet. Mvh. Per
|