Hej! Jeg er ved at fortvivle over den risikoanalyse og det egenkontrolprogram, som jeg skal have udarbejdet til min nyopstartede virksomhed. Jeg har regisreret virksomheden ved fødesvarestyrelsen og ved, at jeg skal lave begge dele (+ gode arbejdsgange), men jeg forstå simpelthen ikke, i hvilket omfang man skal bruge de skemaer, man kan finde på fødevarestyrelsens egen, rodede hjemmeside, eller om man har lidt frie tøjler. Samtidig er de eksempler, man finder på deres hjemmeside, ikke rigtige eksempler men nærmere en blanding mellem skabeloner og vejledninger. Jeg har endnu ikke fundet ét rigtigt eksempel på hverken egenkontrolprogram eller risikoanalyse, som ville hjælpe mig med at komme videre. Er der måske nogen herinde, der kan hjælpe mig videre? En masse links til fødevarestyrelsens hjemmeside hjælper mig nok ikke, da jeg allerede har kigget på mere eller mindre alle relevante sider derinde, men hvis nogen af jer måske selv har et egenkontrolprogram og/eller risikoanalyse, som jeg måtte kaste et blik på og bruge som inspiration til at skrive dem til min virksomhed, ville det være en kæmpe hjælp! På forhånd tusind tak! Janne |
Hvorfor bruger du ikke det tilbud de har, og ringer til dem for at få hjælp?
Der er ikke noget der hedder lidt frie tøjler - det er fødevaresikkerhed, og dermed andres liv du sætter på spil hvis ikke sikkerheden er i orden.
I øvrigt synes jeg ikke siden er rodet. Du må finde dim branchekode og smøge ærmerne op.
God weekend. :-)