Jeg har gennem længere tid gået med ønsket om at overtage en grillbar i Esbjerg. Jeg har dog endnu ikke fundet en hvor ejer ønsker at sælge. Min plan er at tilbyde kunder en grillbar med mange alternativer og stort udvalg. Min plan med grillbaren er at overtage driften og fortsætte ddagden på egen hånd og udvikle nye forretningsmuligheder. Jeg vil ud over alm. grill mad som enhver grill udbyder tilbyde en "Dagens middag" som skal kommer til at bestå af en bred vifte af den danske kogebog. Derudover vil jeg tilbyde mellemmåltids mad så som "frisk kartoffelsalat med 3 frikadeller" og sandwiches. Jeg vil senere hen kunne tilbyde virksomheder sunde menuer til deres medarbejdere leveret til døren til deres middagpause. Det kan f..eks. være virksomheder som ikke selv har en kantine. Jeg har tidligere udviklet en forretningsplan med projektet og har haft det gennemset af en revisor fra Partner Revision. Men én ting af gangen, Rom blev jo ikke bygget på én dag :-) Én god idé udvikles bedst i sammenarbejde med andre, derfor henvender jeg mig nu til aminos bruger, og afventer jeres mening. Lyder det uoverskueligt
|
Jeg har ikke den store erfaring inden for madlavning. Men studsede over et par ting. For mig lyder en grillbar som et meget lille sted at skulle lave mad til firmaer, og kokkere i?
Jeg kan godt lide ideen, og er enig med dig i at traditionelle retter vinder frem. Men jeg tror dog ikke at hvis jeg går på grillbar at jeg så ender med spise hamburryg med grøntsager til. Jeg har hørt om en dame der har lavet noget lign på en motorvejsgrill, som sælger godt til lastbilchauffører. Et alternativ kunne jo også være at finde alternative sunde snackretter i stedet for de traditionelle fritureretter. Evt bagte kartoffel chips i stedet for pomfritter o.l.