Er der nogen herinde som allerede har import igang fra f.eks. Centralamerika, indenfor cacao , så hører jeg gerne fra vedkommende. Er interesseret i at importere cacaoFRUGTER i mindre mængder - på engelsk er navnet "cocoa pod" - dvs. den frugt som indeholder bønnerne. Jeg tænker på et chokoladeprodukt produkt til allergikere og andre som gerne vil vide hvad de putter i munden. Processen ved cacao/chokoladeproduktion er som bekendt den, at cacaofrugten i produktionslandet slås i stykker og de rå cacaobønner udtages og lægges til tørre og modnes. Under denne proces kan bønnerne i uheldige tilfælde udsættes for "tilsætningsstoffer" - og det kan de også under den videre opbevaring. Internettet er fuldt af cacaobønner fra diverse farme - men hvis der er nogen som ved hvordan man får fat på hele ubrudte cacaofrugter, (da jeg gerne vil have kontrol over hele fremstillingsprocessen) - hører jeg gerne fra vedkommende. :-)
|
Hi Musico,
Did you get a response on this matter? I am planning to import cacao fruit pulp and possibly the entire pods from Ecuador to Denmark.