Ved egentlig ikke hvad mit deciderede håb er, mht. hvad jeg skal opnå med denne tråd. Men folk plejer at være ganske behjælpelige herinde med at give gode råd og tips, og måske nogle har stået i præcis den samme situation som mig, som kan komme med nogle råd.
Jeg skal starte en webshop hvor jeg sælger nogle krydderier, som jeg selv mixer. Derfor SKAL jeg befinde mig i et køkken, der er godkendt af Fødevarestyrelsen, når jeg mixer og pakker mine produkter. Jeg er en ung studerende, så jeg har ikke kassen til at leje mig ind et eller andet mega dyrt sted el.lign.
Min mulighed nu, tænker jeg er at spørge nærliggende caféer, bagere o.lign. om de kunne være interesseret i at tjene en let lille skilling, ved at jeg låner deres køkken når de ikke selv bruger det, til at lave dette. Der er tale om ca. et par timer hver 14. dag, så jeg kan lave nok til at fylde lageret til en 14. dages periode. Cirka.
Hvad siger folket? Evt. nogen der har stået i samme situation?
Jeg tror ikke du skal bruge et køkken til at fylde krydderier på pose. Man kan jo blande mel, the og kaffe og fylde på pose i et hvilketsomhelst lokale.
Nå, undskyld - jeg har lige forhørt mig hos min mor, der véd en masse om netop fødevarerproduktion - og det er rigtigt nok, at du nok skal bruge et godkendt køkken. Men du bør ringe til fødevarerstyrelsen og spørge