Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp/vejledning

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 22. Aug 13
Indlæg ialt: 10
Skrevet kl. 23:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej. Har en plan om at lave noget mad jeg vil sælge. Ved bare ikke om jeg skal starte med at sælge til firmaer eller selv starte med at selv at sælge det fra en butik. Eller at gøre begge dele? Så ville jeg vide om hvis man skal have indepakkede maden og sat ingrediens liste på. Hvem kontakter man så hvem er den rigtige at kontakte og hvad koster det?

Hilsen Walses

Tilmeldt 3. Aug 13
Indlæg ialt: 16
Skrevet kl. 16:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis du ikke er bevist om det, så er du på vej ind i en masse udfordringer.

Du kan sælge op til 50.000 kr. under ordningen stalddørssalg - men kommer du over dette beløb, eller vil åbne en butik eller en reel produktion, så skal du huske

næringsprøve - hygiejne bevis - smiley ordning - egenkontrol - godkendte lokaler

Du bliver nød til at gå ind på Fødevarestyrelsen og se nærmere på reglerne, der er et utal af regler. Fødevarestyrelsen er desværre ikke altid i humør til at hjælpe med tolkningen af reglerne, de vil helst bare fortælle om det er ok eller ej ( bøde) - så der er en del konsulent firmaer man kan søge hjælp på

God fornøjelse

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)