Hej med jer alle sammen Min kone og jeg er i opstartsfasen af et nyt fødevareprodukt (selve produktet er i sig selv ikke nyt, det er en falaffel-agtig lille sag hovedsageligt baseret på bønner som bl.a. er meget yndet i Brasilien, mellem Afrika etc, men det er ikke set før som færdigvare). Godkendelse og lign. er jeg i gang med og har et par interessenter allerede som vil sælge det i deres shop når vi når dertil. nu til spørgsmålet: hvor finder man nogen der kan fremstille det på kontrakt, som alternativ til at fremstille/pakke der herhjemme selv eller investere i produktionsfaciliteter? er der nogen der har erfaringer med det? (man ser jo ofte på indpakninger der står "fremstillet for..."). fortsat god weekend og på forhånd tak for eventuelle svar /Lars |
Du bliver nok nødt til at være meget emre specifik med hvad producenten skal kunne; koge, stege, bage, køle, indfryse .... osv. Er det et køleprodukt eller frostvare? hvad mængder skal der produceres ... osv.
Glem alt om at starte der hjemme, hvis ikke har allerede har et godkendt produktionskøkken.