Jeg har overvejet at starte en lille webshop op hvor jeg sælger en niche-madvare. Det er en madvare som jeg kan lave i eget private køkken, men jeg har læst på fødevarestyrelsens hjemmeside at det muligvis ikke er muligt. Er der en måde hvor jeg kan gøre mit private køkken brugbart, eller kan jeg lease et eller andet form for køkken? Og angående alle de forskellige former for kursur som jeg og andre medarbejderer skal igennem, hvad er de for noget, hvor kan man komme igennem dem og hvor meget koster de. Derudover skal det måske nævnes at jeg har adgang til et forsamlingshus med et relativt nyt køkken, og muligvis kan bruge mit gymnasies køkken (har ikke talt med dem endnu). Altså hvordan vil jeg kunne komme fra en privatperson med en ide, til en lille produktion? Tak for det Amino, Med venlig hilsen Sebastian Brauer-Christiansen |
Produktion og salg af madvarer
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
- 1
Tilmeldt 4. May 15
Indlæg ialt: 1
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)