Hej, Jeg søger et fødevarelokale til ompakning af tørrede produkter. Jeg har brugt en del tid på at finde frem til et godkendt lokale, men de fleste lokaler der er indrettet til fødevarer, er store lokale med en dyr leje. Er der nogen der har erfaring eller kender til muligheder for at leje sig ind hos eksisterende fødevarevirksomheder, som har kapacitet til at udleje et lokale 5-7 dage om måneden evt. om aften eller i weekenden? Venlig hilsen Mathilde |
Hej Mathilde
Når du nu nævner tørrede produkter, og '5-7 dage om måneden' er det muligt at du kan komme ind under fødevarestyrelsens bagatelgrænse. Denne kan du læse mere om her: http://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Privat-madlavning-og-f%C3%B8devarevirksomhed-under-bagatelgr%C3%A6nsen.aspx
Samme sted er der et link til Køkkenhygiejne i private køkkener . Det er naturligvis afhængigt af hvilke produkter der er tale om, og om du ompakker eller producerer nyt, men kan du komme ind under bagatelgrænsen kan du muligvis bruge dit eget køkken.
Med venlig hilsen
Viggo Poulsen