Jeg påtænker at starte en produktion af wienerbrød i Italien, men eftersom at jeg ikke selv er bager, har jeg 100 spørgsmål til produktionen, for at kunne lave en realistisk business plan :)
Er der nogen der kunne give mig en hånd.
Når og hvis virksomheden bliver en realitet, skal jeg selvfølgelig også bruge en dansk bager, der kunne være interesseret i at flytte til Rom ;)
:) Jeg forespørger netop om hjælp fra en bager....
Jeg har nu set en del bagere der har svaret på flere jobtilbud herinde ;) Så nogle er der åbentbart..... det er da et forsøg værd.... jeg sidder selv i Italien og har svært ved lige at smutte forbi en;)
Enig, der har fra tid til anden været bagere herinde. F.eks. var der for et stykke tid siden der ville åbne i Næstved-egnen, hvis jeg husker korrekt. Søg dem evt. her på Amino og kontakt dem via PM :)
@Bo: Det hedder Bake off, og har ikke meget med ægte håndværk at gøre. Det er fabrikker der fremstiller dejen og leverer frosne stykker brød der kan bages af på fx en tankstation eller 7-Eleven.
@Rikke: Du skal have fat i en der kan lave kalkulationer på alle brødtyperne og hvis du vil lave ægte dansk wienerbrød skal råvarerne være af høj standard. Det er fx ikke lige meget hvilken margarine man ruller dejen med. Måske skal det købes i Danmark.
Der findes mange danske bagerier rundt om i verden og det giver mening at trække på deres erfaringer. Prøv at søge på "The Danish bakery".
Hvad er det mere præcist du vil vide. Måske kan jeg hjælpe lidt. jeg er udannet konditor, men som konditor har man også være indeover bager produktionen og kalkulationer OSV. Kender desuden mange bagere og arbejder i et større bageri.