Var det en ide at finde et koncept hvor i måske har een ret måske i to variationer, hvor i så er eksperter i denne ene ret. Jeg synes vi virker så uopfindsomme i dansk madindustri. Vi har 500 pølsevogne der sælger samme produkter, der er måske 1000 burgerbarer/pizza bagere hvoraf 90% har nogenlunde samme menukort. Der er 500 cafeer der sælger noget nær samme brunch.
Jeg opdagede først den verden af fastfood de har i USA da jeg gik igang med at se serien Man v food kan ses hvis du googler "projectfree.tv"
Det er ikke så meget de store portioner der optager mig, men at se fastfood restauranter der langtids steger kød i måske 8timer for at give optimal smagsoplevelse for kunden, se det er da kvalitet. Men der er jo alt at vælge imellem, og der er jo sikkert også noget i kan finde spændende. Husk USA dækker et ret stort område madmæssigt.
Det er naturligvis op til Jer hvad i vil gøre, men i kunne selv finde noget mad der matcher jeres sted, og så betale en kok for at finpudse produktet, så i står med jeres eget vinderprodukt i kan genskabe igen og igen.
Håber i får lavet en god menu