Hej med jer Ja, det lyder nok temmelig kliché, men jeg går med nogle tanker om at åbne en bar i KBH centrum - dog med et noget andet koncept end de tusindvis der allerede findes. Jeg kender nogenlunde mine udgifter, og hvad jeg tjener pr. enhed jeg sælger i baren. Det jeg synes er enormt svært, er at komme med et kvalificeret bud på hvor mange drinks jeg kan forvente at sælge. Der er jo rigtig mange faktorer, så som åbningstider, markedsføring, priser, beliggenhed osv. osv. osv .. men jeg har virkelig svært ved at forestille mig om lignende barer sælger tættest på 200 eller 2000 "enheder" på en aften ... er der nogen der kan lede mig lidt i den rigtige retning for, hvordan jeg kan gribe sådan et regnestykke an? Jeg ser frem til at høre fra jer! |
Hej Morten,
Som du selv er inde på, er det mere eller mindre umuligt at svare på hvor meget der kan sælges på en aften. Jeg ville give det et forsøg og prøve at spørge nogle barer der er sammenlignelig på det produkt du vil sælge, den beliggenhed du vil have osv. Du kan ikke tabe på at spørge i hvert fald :)
Jeg vil samtidig lige slå et slag for drengene fra www.baroptimering.dk som er eksperter i opstart af en bar i forhold til indretning, træning, produktaftaler, cocktailkort og meget andet. Skriv eventuelt til mig, så ser jeg om jeg kan få en god aftale i stand med dem.
Dbh Lars