Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Opstart af chokoladeproduktion

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 7. Apr 12
Indlæg ialt: 19
Fra  Minimaks Skrevet kl. 19:21
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle!

Jeg søger mere information på regler omkring chokoladeproduktion. Det jeg er i tvivl om er om hvilke sundhedsmæssige krav og lokalemæssige krav der skal til for at man må producere diverse chokolade. Som udgangspunkt er der tale om chokoladeproduktion i eget køkken - som så skal sælges videre. Er der nogle lovmæssige begrænsninger her i Danmark i forhold til dette?

Mine tanker er vel at man ikke behøver at have en fabrik men skal have bestået et hygiejnekursus og så skal man overholde det i et givent lokale.

Jeg ser frem til råd og vejledning på denne front.

Fra Aalborg
Tilmeldt 19. Apr 12
Indlæg ialt: 122
Fra  CIBIS - Fødevarerådgivning Skrevet kl. 20:00
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej,

Som udgangspunkt må man ikke producere i eget køkken. Der er mange krav til indretning, hygiejne og egenkontrol, mærkning af produkter mv., hvis man ønsker at opstarte en fødevarevirksomhed.
Du skal have et hygiejnebevis, næringsbrev og være registreret hos Fødevarestyrelsen.

Mvh Kristina
Tilmeldt 7. Apr 12
Indlæg ialt: 19
Fra  Minimaks Skrevet kl. 22:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kristina!

Tak for dit svar.

Jeg går videre med disse informationer.

Fortsat god søndag :-)

Fra Aalborg
Tilmeldt 18. May 09
Indlæg ialt: 493
Fra  ThomsenMedia Skrevet kl. 22:34
Hvor mange stjerner giver du? :

Venlig hilsen

Per Thomsen

Tilmeldt 7. Apr 12
Indlæg ialt: 19
Fra  Minimaks Skrevet kl. 22:35
Hvor mange stjerner giver du? :

Super. Tak :-)

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)