Hej Søren. Ja det lyder måske som en vupti løsning, det er det nu ikke ;-D vi bruger importørens viden til at komme i nærheden af vores ønske og tager den så selv derfra. Jeg ved det er en lang sej kamp at ramme det rigtige produkt. Vi har desværre ikke resurcerne til selv at importere bønnerne, det tager jeg hatten af for, i er virkelig seriøse. Jeg kender godt gutterne med scooteren i Århus, men synes det er en dårlig løsning. Den giver baristaen alt for dårlige arbejdsstillinger, jeg har haft en del kontakt med et af de store producenter i Tyskland, men mener jeg kan tilbyde et langt bedre produkt til en bedre pris ;-) Jeg er ret ny i risteriverdenen og tager imod guldkorn, formaninger og andre gode råd med kyshånd, især når de kommer fra Eliteristere som jer ;-) Håber at kunne forene fairtrade, økologi og god smag i en højere enhed. Mvh. Heine |
Hej Heine.
Når i nu skal riste er det en rigtig god idé at notere risteprofiler samt smag lige fra starten.
Jeg taler af erfaring.
Men jeg ved selvfølgelig ikke hor meget i vil riste ad gangen og så videre.
Kan kun sige at det kræver tålmodighed, men det betaler sig når du så rammer den ristning du kan lide..
Men det ved du sikkert alt om, men nu skrev du bare at du var ny i risteverdenen så det er bare min erfaring.
Mvh Jon Kruse