Min erfaring er, at går det bare reletativt godt i forretningen, har man simpelth ikke tid til at handle/hente varerne selv i METRO eller hvad de nu hedder allesammen - MULTILINE er leverandør i ALT inden for emballage :-) men madvarer er ret dyre at indkøbe i CATERING ENGROS/BC CATERING, og langt dyrere end du f.eks ser i Bilka o.lign dagligvarer butikker.
Folk søger ikke kun god mad, som bestemt er en mangelvare i DK inden for Street Food, men bestemt også at blive serviceret som "paver".
Derudover ligger der en stor del af fortjenesten også i at have så lidt spild som overhovedet muligt, og dét kan virkelig være en opgave, når man laver frisk mad - med friture mad, kommer alt jo direkte fra frost og op, i dét øjeblik det skal bruges.
Som andre har været inde på, så skal du have et fødevarbevis mener jeg det hed, som er et 3 dages AOF kursus. Derudover skal din forretning som andre også er inde på, optages i næringsbasen, som vist koster ca 1000 kr p.a., og jeg mindes at vi var til en prøve, som vi havde læst op til, hjemmefra.
Dette var blot lidt fra min ringe erfaring efter 2 år i branchen.