Jeg vil bare gerne vide, om en salatbar i en studieby med omkring 5000 studerende i det hele, er en god ide? Det er noget jeg har tænkt over i lang tid, og så skal der være alle afskygninger af frugt og grønt, både i form af salat, frugtdesserter, smoothies, grøntsagsretter og lidt fisk og fjerkræ, men hovedsageligt frugt og grønt, og f.eks. friskpresset appelsinjuice og alt i den dur. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig, at prøve at få op og køre, men er det en dårlig ide, eller tror I, at der er penge i det?
Jamen hvis du kan argumentere for at folk vil købe det, så der penge i det. En anden måde at spørge på: Er der et behov?
Hvis der er tror jeg derimod der KAN være gode penge i det, da avancen ofte er høj, men igen går der mange penge til løn.
Personligt synes jeg det lyder som en god idé, og det noget jeg godt kunne se mig selv besøge, såfremt prisen er i orden! Nægter at give 40 kr. for en salat eller en juice som andre tager for det, men om det kan løbe rundt til lavere priser, det ved jeg ikke.
Jeg er selv studerende og nogle gang kan jeg godt blive virkelig træt af det junk-food man spiser hver dag og savner et sted hvor der er et sted hvor man kan spise sundt uden at skulle bruge over 100 kr.
Så længe prisen holdes nede og det ligger tæt på skolen, er jeg sikker på at de studerende vil være interesseret i sådan en salatbar.
Jeg ville råde dig til at analysere situationen grundigt før du kaster dig ud i det - har set mange, der har brændt nallerne på at starte en sandwitchbar... Ved godt, at det ikke er det samme koncept, men det minder om det. Og ja - prøv at hold priserne i bund :)
Træt af gule tænder? Køb din tandblegning hos os og få flotte hvide tænder!
Måske du kunne få et mere solidt svar ved at lave en undersøgelse hos dine eventuelle kunder. Lav et spørgeskema med de ting der kunne være relevante - fx sortiment og priser. Og så måske lave et budget hvor du finder ud af om det er rentabelt. God vind :-)
Det ved jeg ikke om der er men til alle de andre der sidder og drømmer om att starte en restaurant op så kan jeg ikke forstå at Vapiano-konceptet ikke er kopieret i DK endnu.
Her hvor jeg bor er det simpelthen byens mest besøgte frokoststed, og det med go' grund!
Har selv gået med ideen, men det er aldrig en jeg nogensinde vil få ført ud i livet.
Jeg tror godt det kunne fungere. Tag f.eks bland-selv salatbaren i super brugsen, den er velbesøgt, på trods af at det er halv dyrt.
Hvis prisen er rigtig så tror jeg absolut det har potentiale.
Mon ikke Brugsens succes i høj grad handler om, at købet er ganske belejligt. Desuden har de egne medarbejdere, der også aftager en god del + stort indkøb i forvejen og derfor ikke den store risiko forbundet med en salatbar.