Køb et Amino Sponsorlink
Det har jeg godt nok ikke prøvet fra et SEO firma før. Jeg har fra DanishSEO.com modtaget følgende mail i indbakken idag:
"Mit navn er xxxxx,og jeg vil med glæde fortælle dighvordan linksurfer.dk kan rangere endnu højere i Google.Jeg er ekspert inden for søgemaskineoptimering og arbejder på Danish SEO.I forbindelse med research for en af mine kollegaer fandt jegdin e-mail-adresse og besluttede mig for at kontakte dig med det samme.Hvis du er interesseret vil jeg med glæde sende dig yderligere informationsamt alle de nødvendige oplysninger, der skal bruges for at forbedre din rangering online.Mange venlige hilsner fraxxxxxDanishSEO.com"
Både i min optik, og min mailboks' ditto, vil jeg kategorisere dette som SPAM.Har nogen lignende oplevelser med dette firma?
/Jesper Normann-RiisSocial webkonsulent - Case4u
Ja det er klart spam!Har ikke selv fået mails fra dette firma, men du er sikkert ikke den eneste
Faldt lige over det her:
"Man betaler 10.000,- som grundbod for at have sendt op til 100 mails. Derefter betaler man så yderligere 100,- pr. mail."
Så det kan godt blive dyrt
Synes da du skal ringe til Gitte og høre, hvad det er for noget griseri:
Læs mere om Online markedsføring og SEO optimering hos Connect-Media.dk | Amino | Ivækst
Jeg har fået præcis samme mail :) spam.
Jonas Jørgensen:Synes da du skal ringe til Gitte og høre, hvad det er for noget griseri
Ja, SPAM - ikke så heldigt for Danish SEO
Jesper Normann:Jonas, kender du Gitte / firmaet?
Ej det gør jeg da heldigvis ikke.Sitet er hostet i Holland og Gitte er registrant. (Hvis hun er klar over det selv - tvivler lidt )
Jeg fik den også..
Endda på min personlige blog, CasperBlom.dk, som jeg dagligt bruger tid på at optimere.
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor de finder deres ofte henne.
Men ja, SPAM big time.
Jeg svarede endda på hendes mail, men hun har nok haft for travlt til at svare mig igen /-:
Besøg min blog: CasperBlom.dk
Casper Blom: Jeg fik den også.. Endda på min personlige blog, CasperBlom.dk, som jeg dagligt bruger tid på at optimere. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor de finder deres ofte henne. Men ja, SPAM big time. Jeg svarede endda på hendes mail, men hun har nok haft for travlt til at svare mig igen /-:
Det er bare en gang masseudsendt spam. Jeg fik den også. Videresend mailen til: dansk@spamklage.dk