Deltag i vores meningsmåling til folketingsvalget 2015! - klik her
X
på Amino

Det rigtige navn
gør en forskel

Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Giv mig feedback på mit website/webshop "

 

Konstruktiv kritik af http://www.payblogging.dk ønskes

Side 4 ud af 4 (37 indlæg) < Forrige 1 2 3 4
Amino-karma 9.556
Tilmeldt 21. mar 10
Indlæg ialt: 1.725

Steffen Daleng
Fra Profitize
Skrevet 23-04-2012 kl. 12:03

Sisse Hansen:
Designet er også ret lækkert, så umiddelbart tænker jeg, at der må sidde nogle forholdsvis dygtige mennesker bag.

Tak tak  :D

Sisse Hansen:
Når det så er sagt, så synes jeg at sitet er rigtig fint. Den lille animation - eller hvad man skal kalde den - på forsiden, er rigtig sød Smile Og den forklarer, hvad det hele går ud på, på en letforståelig måde. Dog synes jeg, at den henvender sig meget til kvinder - både pga. "Helle" som case, men også fordi hun netop er en kvinde med lyserødt hårbånd Smile

Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg tog udgangspunkt i det kvindelige segment på blogger bølgen. Flere og flere kvindelige bloggere begynder at kigge efter det monetære segment i at blogge netop pga historier som svenske Ida Löwengrib, så der var en klar målretning på netop det kvindelige segment, men for lige at få af-feminiseret det, smed jeg "søren" ind.

Men de bedste resultater opnåes nu engang ved at konkretisere sin målretning, og designkonceptet her kunne jo i teorien være målrettet på Mand/arbejdsløs/85år , lige så vel som den kunne på pige/whiskeybæltedatter/16år - at arbejde med spredehagl forringer kun resultaterne, så derfor blev der truffet et valg set ud fra konvertering og bedste ROI på målgruppe.

Skulle der laves en desideret animations film er vi lidt tilbage ved det samme. Vi skaber nu engang den bedste good-feel og tilhørsforhold for de besøgende ved at målrette det. Et glimrende eksempel her er fx One.com's reklamefilm for deres Clouddrive. Den er mildest talt genial og ekstremt målrettet. - Samtidig tror jeg nu også at en kvinde har ben nok i næsen til at se fordelen ved produktet, selvom den er målrettet på mand/entrepreneur/30år

Profitize - Webbureau specialiseret i E-handel & Konverteringsoptimering

Amino-karma 1.025
Fra København
Tilmeldt 15. aug 11
Indlæg ialt: 240

Sisse Hansen
Skrevet 23-04-2012 kl. 13:16

Point taken - man kan jo ikke arbejde ud fra en målgruppe, der hedder "Alle, der blogger".

Jeg synes, "Helle" og "Søren" fungerer efter hensigten. Min tanke var bare, at nogle - nok primært den mandlige blogger - kunne føle sig mindre tiltrukket af det feminine look. Men samtidig bliver formålet også forklaret på en sådan måde, at man skal være en meget snæversynet blogger, hvis man ikke kan se pointen.

Og Mikkel skriver jo også, at I allerede har fået en god spredning, så det virker tilsyneladende Smile

Sisse Hansen

Kommunikationskonsulent hos e-conomic

Amino-karma -4
Fra Humlebæk
Tilmeldt 3. mar 12
Indlæg ialt: 1

Marcus
Skrevet 24-04-2012 kl. 10:21

Hej Mikkel,

Jeg er selv en blogger og jeg synes utroligt godt om konceptet. Jeg er også co-admin på en facebook gruppe for unge bloggere i alderen 13 - 25 år. Det var der jeg først hørte om projektet.

Jeg ved at mange derfra var yderst interesseret, dog var jeg selv lidt skeptisk i starten pga. de manglende firma informationer, eller en gennemført Terms of Use. Det virkede nemlig lidt, suspekt. Specielt efter jeg også havde fundet den artikel, der ikke ligefrem talte pænt om jer. Jeg fik dog tilmeldt mig og fik også at vide at jeg var "gået videre" og ville blive kontaktet senere hen. 

Alt i alt, super fedt koncept og jeg glæder mig meget til at være en del af det. Håber at det kommer til at gå godt for projektet.

Amino-karma 29.583
Fra København S
Tilmeldt 1. jun 06
Indlæg ialt: 5.835
Amino Plus
Mikkel Mikjær Christensen
Fra Mikjaer ApS
Skrevet 24-04-2012 kl. 18:52

Marcus:
Terms of Use

Den kommer når man logger ind ... så længe du ikke har haft mulighed for at læse den er du selvfølgelig ikke bundet af noget :-)

Marcus:
fundet den artikel, der ikke ligefrem talte pænt om jer

For det første, velkommen til internettet, som du ved kan enhver tosse med en holdning starte en hjemmeside idag ... og der skal nok være en eller andet et eller andet sted der ikke kan lide dig eller det du laver, den artikel du snakker om er ikke særlig gennemarbejdet, og hvis du læser et par af hendes andre blogindlæg syntes jeg ikke det virker særlig seriøst eller troværdigt mere. Men jeg ser sådan på det at jeg er glad for omtalen, og så forventer jeg desuden at folk selv kan foretage kildekritik ... hun var jo så flink og give os et link som kan spores :-)

Marcus:
glæder mig meget til at være en del af det
tak for feedback, vi knokler for at det skal blive perfekt :)

Jeg arbejder med professionelle hosting løsninger, min virksomhed https://www.mikjaer.com, leverer rådgivning og løsninger inden for både high-performance-computing og high-availibility med udgangspunkt i Danmarks to vigtigste og mest centrale hostingcentre og en række internationale. Derudover blogger jeg om mit fag på http://www.specialhosting.dk og om mit personlige BodyHacking projekt på http://www.bodyhacking.dk

Amino-karma 3.161
Fra København
Tilmeldt 30. okt 06
Indlæg ialt: 579

Mads Mogenshøj
Fra Underenplov.dk
Skrevet 24-04-2012 kl. 19:09

I mangler at oversætte 'fejl teksten' der kommer hvis man ikke udfylder noget i felterne 'This field is required.'.

Jeg syntes både konceptet og designet er godt. Jeg er ikke blogger, men kunne være køber. Jeg syntes at køber delen er meget nedprioritet, og jeg skulle helt ned i jeres FAQ for at se hvordan det foregik - og det blev jeg ikke så meget klogere af :) Jeg syntes der mangler bare en enkelt side med forklaring, priser, fakturering, levering og lign. (evt. målgrupper) der er interessant for mig.

Jeg tænkte også på dette, da jeg læste om det:

Allan Hansen:
Nu ved jeg selvfølgelig ikke om det allerede er en del af indholdet på siden når man er oprettet, men kunne ud fra en sag hos forbrugerombudsmanden læse, at i og med at bloggerne bliver betalt for at lave de pågældende indlæg, så skal der i indlægget også gøres opmærksom på, at dette indlæg er reklamefinansieret.

Amino-karma 29.583
Fra København S
Tilmeldt 1. jun 06
Indlæg ialt: 5.835
Amino Plus
Mikkel Mikjær Christensen
Fra Mikjaer ApS
Skrevet 24-04-2012 kl. 19:52

Mads Jensen:

Jeg syntes der mangler bare en enkelt side med forklaring, priser, fakturering, levering og lign. (evt. målgrupper) der er interessant for mig.

Formålet med siden er ikke at sælge :-) Men tak for dit input.

Jeg arbejder med professionelle hosting løsninger, min virksomhed https://www.mikjaer.com, leverer rådgivning og løsninger inden for både high-performance-computing og high-availibility med udgangspunkt i Danmarks to vigtigste og mest centrale hostingcentre og en række internationale. Derudover blogger jeg om mit fag på http://www.specialhosting.dk og om mit personlige BodyHacking projekt på http://www.bodyhacking.dk

Amino-karma 55
Fra Odense
Tilmeldt 4. jan 12
Indlæg ialt: 16

Gertrud Christensen
Skrevet 24-04-2012 kl. 20:04

Hej hej

Faldt lige over en enkelt formulering?

Du bliver betalt per indlæg, og prisen varierer alt efter kvaliteten på indlægget og kvaliteten af din blog, priserne ligger typisk mellem 150kr pr indlæg og 1.500kr pr. indlæg alt. Du vil derudover også løbende modtage gode råd og fif til at gøre dine indlæg bedre og dermed mere værd.

 

omskriv evt. til;

Du bliver betalt per indlæg, og prisen varierer alt efter kvaliteten på indlægget og kvaliteten af din blog, priserne ligger typisk mellem 150kr og 1.500kr pr. indlæg. Du vil derudover også løbende modtage gode råd og fif til at gøre dine indlæg bedre og dermed mere værd.

Amino-karma 659
Fra Odense
Tilmeldt 6. jul 10
Indlæg ialt: 134

Kasper Snæver
Fra Snæver Media IVS
Skrevet 24-04-2012 kl. 20:07

Synes virkelig at det er en genial idé! Har tidligere haft sådan nogle aftaler, og det har været en succes. Jeg har selv tilmeldt mig og jeg glæder mig til at se, om det er noget jeg vil benytte mig af på min blog, men det tror jeg også, at jeg vil.

Held og lykke med det! :)

Snæver Media - din online leverandør til hjemmesider, webshops og grafik!

Side 4 ud af 4 (37 indlæg) < Forrige 1 2 3 4

RSS-feed