Hej Aminoer Vi søger primært råd om og erfaringer med lagerhotel i Tyskland, men vi modtager gerne tilbud fra udbydere i Danmark. Vi er en opstartende virksomhed, som i løbet af de kommende måneder vil påbegynde import af spanske fødevarer/delikatesser, vin m.m. Vi opretter en webshop, men regner med at have hovedfokus på grossister, horesta og specialforretninger. Planen er at begynde med at sende 2 eu-paller til lagerhotellet, som skal tilbyde pick & pack og være godkendt af fødevarestyrelsen. Det vil klart være en fordel, hvis det kan tilbyde køl, idet nogle af vores produkter vil være ost, pølser og chokolade. Begge paller behøves således ikke at stå i et kølerum, men denne service bør være tilgængelig og lagret skal selvfølgelig være frostsikret. Til at begynde med er det svært at sige noget om volumenen. Vi regner med at skulle sende en del prøver af sted. Senere vil der være tale om større forsendelser til erhvervskunder og mindre forsendelser fra bestillinger på webshoppen. Idet vi hovedsagligt operer fra Spanien, er det nødvendigt at lagerhotellet kan tage sig 100% af logistikken, som hører sig til at drive import/webshop. Jeg skriver, at vi primært søger i Tyskland, fordi vi er under indtryk af, at det formentlig vil være billigere, men også fordi vi regner med at opererer i andre lande end Danmark, som dog vil være vores hovedfokus til at starte med. Håber nogle af jer vil byde ind med jeres erfaringer, gerne med anbefalinger på tyske virksomheder hvor jeg selv kan indhente tilbud, men vi er som sagt også lydhør over for tilbud fra Danmark. Hvis nogen skulle ønske mere information, siger I bare til. Eventuelle tilbud behøver kun at være overslag, jeg regner med at genforhandle priser alt efter, hvordan tingene udvikler sig. Mvh Kasper. |
Har jeg stillet mit spørgsmål forkert? Kan det virkelig passe, at der ikke er nogen, der byder ind med deres erfaringer? Jeg tror jeg har været igennem de fleste tråde om emnet her på amino og der plejer som regel at komme en række svar. Hvis det skyldes det med køl og fødevaregodkendelse, er vi også interesseret i at høre om folks erfaringer med lagerhotel uden køl. Det kan jo være, at vi bliver nød til at benytte mere en et lagerhotel, hvor det ene tilbyder køl og hvor vi kan have ting som marmelader og olivenolie på det andet.
Mvh. Kasper