på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Gratis regnskabsprogram

Slip for regneark og bevar det økonomiske overblik
  Klik her og få en gratis konto

   

  Køb et Amino Sponsorlink

   

  Nye ekspertblog-indlæg
  om  Start af selvstændig virksomhed

  Læs flere ekspertindlæg
   

  Top karmaliste (30 dage)

  De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Alt det andet om at starte virksomhed "

   

  Det lyder for nemt

  Side 3 ud af 3 (30 indlæg) < Forrige 1 2 3
  Amino-karma 3.257
  Tilmeldt 10. mar 11
  Indlæg ialt: 876

  Mads
  Fra Bedstgolf.dk, Starfood.dk
  Skrevet 27-03-2012 kl. 14:40

  Jeg syntes at Martin gør det ret klart at der ligger meget arbejde bag at kunne få "succes" 

  Amino-karma 3.884
  Fra Københavnsområdet
  Tilmeldt 16. mar 11
  Indlæg ialt: 697

  Jesper Nerløe
  Skrevet 27-03-2012 kl. 14:44

  nuser43:
  ... Men jeg synes stadig ikke jeg har fået så meget hjælp til hvilken form for firma jeg skal starte
  ...
  Så jeg håber på at der kommer noget godt hjælp til mig denne gang så jeg også kan blive selvstændig, som jeg har haft et stort ønske om i mange år.

  Ordlyden i dit indlæg signalerer overfor mig, at du mener at andre nærmest har pligt til at hjælpe dig igang - det er muligt, at det ikke hænger sådan sammen, men det er sådan jeg læser det.

  Hvis du igennem mange år har haft et stort ønske om at blive selvstændig, men stadigvæk ikke har fundet ud af, hvad du vil være selvstændig indenfor, så er det på tide at spørge dig selv om, hvorfor du ønsker at være selvstændig og hvad der driver dig.

  Tag tingene i den rigtige rækkefølge.

  Amino-karma 422
  Tilmeldt 20. maj 07
  Indlæg ialt: 114

  nuser43
  Skrevet 27-03-2012 kl. 14:49

  Det kan da ikke passe at man ikke kan få noget inspiration fr nogle af alle de kloge folk der færdes her ?

  Amino-karma 739
  Fra Randers
  Tilmeldt 25. maj 11
  Indlæg ialt: 124

  Anette Nygaard
  Fra Købmanden på Boulevarden
  Skrevet 27-03-2012 kl. 14:51

  Jeg har altid vidst, at jeg ville være selvstændig. Lige fra jeg var 7 år gammel. Dengang ville jeg være cirkusdirektør. Senere gik det op for mig at mine evner nok lå andetsteds. På intet tidspunkt i mit liv har jeg været i tvivl om at jeg skulle være andet end selvstændig. Jeg har haft min egen butik siden jeg var 24 år - det er 21 år siden. Allerhelst ville jeg være startet før, men det var godt med lidt erfaring først som ansat. Jeg brænder for det jeg laver og jeg er sikker på, at jeg vil være selvstændig til den dag jeg dør.

  At være selvstændig er ikke en redningsplanke - det er en livsstil. Det skal være din passion, ellers virker det ikke. Det er ikke noget du skal gøre fordi du er midlertidig mellem jobs, gerne vil være hurtigt rig eller ikke ved hvad du ellers skal give dig til.

  At være selvstændig er hårdt arbejde og det er ikke noget du kommer sovende til. Det kan godt være at nogle får det til at lyde let, når først deres firma er oppe og køre, men du skal ikke være i tvivl om at der ligger blod, sved og tårer bag.

  Om din passion er at skære i karton, sælge fiskegrej eller gå med aviser er lige meget. Find ud af hvad du brænder for. Tjek evt. denne hjemmeside www.karenmarieklip.dk  Hun kan sikkert godt leve af at sælge papirklip. Måske kan du også. Men brænder du for det??

  Venlig hilsen

  Anette

   

  Viljen til at ville skaber evnen til at kunne

  Amino-karma 683
  Tilmeldt 20. feb 07
  Indlæg ialt: 177

  Stig B.
  Skrevet 27-03-2012 kl. 14:55

  Hej Nuser,

  det kan ikke være særlig mange indlæg du har læst her på Amino debatten, hvis du har indtryk af de fleste synes det er nemt.

  Prøv at læs 20-25 stykker igen. Det kræver hårdt arbejde år efter år og måske 20,30,40 ideer før den rigtigt materialiserer sig for dig - det SVÆRT at være selvstændigt enmandsfirma, og for hver der får bare en lille smule succes er der nok 99 der har måttet opgive igen - mindst.

  Læste f.eks. - vistnok her på Amino, at Angry Birds var spil nr. 52, og at firmaet bar var 8 år gammelt og har været tæt på konkurs flere gange.

  So keep on trying, så skal det nok lykkes en dag.

   

  stig

  Amino-karma 683
  Tilmeldt 20. feb 07
  Indlæg ialt: 177

  Stig B.
  Skrevet 27-03-2012 kl. 15:05

  Dette indlæg er nok ikke til megen hjælp - og dog så alligevel måske.

  Nu har jeg læst indlæggene inkl. de par stykker du selv har skrevet, og umiddelbart virker du altså ikke som en der skal være selvstændig.

  Du er præget af mismod - det e for dyrt - det er der nok ikke nogen der vil købe - det er der mange andre der gør - osv.

  Det kræver usigeligt hårdt arbejde, passion, benhårder prioriteringer, ofre, gå-på-mod, iderrigdom, kreativitet, men det skinner igennem, at du ikke tror på det, og nogen skal komme til dig med IDEEN - men hvis den ide er så god, så vil alle der er her på Amino jo selv være igang med den.

  Så RÅDET er - som også mange er inde på: HVAD ER DET DU BRÆNDER FOR. Lav det - eller find et job med fast løn og faste arbejdstider.

  Beklager hvis indlægget er lidt hårdt, men du lyder ærlig talt ikke som en typisk iværksætter - og jeg er bange for du måske snyder dig selv ved at tro du kan blive iværksætter nu hvor din uddannelse åbenbart ikke står i høj kurs.

  Måske din energi er bedre brugt i noget omskoling, hvor du kan tilegne dig nye evner - og hvem ved, måske dukker din selvstændig-projket op af sig selv ifm den fase i dit liv.

   

  stig

  Amino-karma 422
  Tilmeldt 20. maj 07
  Indlæg ialt: 114

  nuser43
  Skrevet 11-04-2012 kl. 13:11

  Hej Stig

  Tak for dit indlæg, og ja det er en hård omgang, men jeg har et par ideer som jeg vil arbejde med. Dit indlæg har givet mig "sparket" til at når andre kan så kan jeg også. Jeg skal have fundet ud af jeg får lavet de rigtige undersøgelse i forbindelse med opstart  således jeg er bedst muligt rustet inden jeg starter. Jeg har en fordel i mit nuværende job, ved at jeg ofte har nogle fridage i hverdagene, som kan bruges på mine ideer.

  Så tak for hjælpen.

  Amino-karma 422
  Tilmeldt 20. maj 07
  Indlæg ialt: 114

  nuser43
  Skrevet 11-04-2012 kl. 13:16

  Hej Anette

  Jeg har som nævnt før også haft/ har en drøm om at blive selvstændig, men der er forskellige årsager der har hindret det i nogle år. Jeg har været inde på den side du nævnte, og der er rigtig mange gode idder. Men jeg har også selv fået et par ideer til start af eget firma, så må jeg se hvor meget jeg får lavet af kort m.m måske kan det kombineres.

  Du får tak for hjælpen.

  Amino-karma 422
  Tilmeldt 20. maj 07
  Indlæg ialt: 114

  nuser43
  Skrevet 11-04-2012 kl. 13:19

  Hej Stig

  Du har ret jeg har nok ikke fået læst indlæg nok, men med mine nuværende ideer får jeg brug for at læse en helt del for at ruste mig til opstart for mig selv.

  Amino-karma 422
  Tilmeldt 20. maj 07
  Indlæg ialt: 114

  nuser43
  Skrevet 11-04-2012 kl. 13:21

  Hej Jesper

  Ja jeg var nok lige lidt negativ da jeg skrev mit indlæg, men har nogle ideer som jeg arbejder videre med nu, så tak for hjælpen.

  Side 3 ud af 3 (30 indlæg) < Forrige 1 2 3

  RSS-feed
   
  Start af selvstændig virksomhed er venligst sponseret af:

  Besøg vores andre hjemmesider :