Jeg ved stort set intet om vin og drikker det kun ved sjældne lejligheder, men here goes:
Da I overtog stedet var der allerede produktion af vine. Hvor stor en del af arealet har I beplantet selv og hvor lang tid går der fra planten er sat i jorden til der begynder at komme afkast i form af druer der kan bruges til vinproduktion?
Har I forsikring imod vejrfænomener? Jeg tænker på man måske kan miste et helt års indtægt hvis vejret fejler. Hvilke udfordringer har I generelt med vejret i Perth, er der regntid og tørketid og hvad er udfordringerne evt. omkring det?
Er dyrkning i Australien mest at sammenligne med Frankrig eller Chile? (jeg har hørt at chile er tørt hvorfor man stort set ikke behøver at spraye med svamedræbende midler modsat Frankring).
Hvad er jeres største eksportmarkeder? Her i Indonesien hvor jeg opholder mig er det ofte der er Australsk vin på menukortet, hvilket nok til dels skyldes den korte afstand. Hvor meget eksporterer I til asiatiske lande og hvor meget til Europa og USA?
Er dyrkning af vin bedst hvis det ikke er alt for varmt. Jeg bor i nærheden af et bjerg og der dyrkes både grøntsager og vindruer til spisning. Jeg har overvejet om det er fordi jorden ikke tørrer ud nær så hurtigt at man dyrker druer på bjerget eller om vinen har bedre af lidt koldere klima end neden for bjerget.
Hvad er jeres fremtidsplaner omkring jeres sted?. Jeg kan se I går meget op i kvalitet, hvilket jo er nødvendigt for en lille vingård som jeres, har I planer om at udvide dyrkningsarealet og hvad er generelt jeres drøm 10-15 år frem?