Deltag i vores meningsmåling til folketingsvalget 2015! - klik her
X
på Amino

Det rigtige navn
gør en forskel

Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Cafe og hygge "

 

Til alle danskere der mener at de er verdens lykkeligeste mennesker, kig her engang.

Ret
Side 10 ud af 10 (91 indlæg) « Første ... < Forrige 6 7 8 9 10
Amino-karma 166
Fra København
Tilmeldt 22. sep 11
Indlæg ialt: 29

Simon
Skrevet 30-05-2012 kl. 15:07

Jeg tror vi har det for godt. For når vi kan blive grebet altid, uanset hvad faen vi næsten gør, er der en chance for vi ikke lærer at vi selv skal tage ansvar. Meget overordnet sagt. 

Men billeder kan jo symboliserer hvad som helst. Det kunne også være solskin og glade mennesker på strøget, eller bryggen... Så den med billedet holder slet ikke!

Mentalt nedslidt, hvad betyder det overhovet? er det gigt i hjernen? - Folk som er "mentalt nedslidte" har måske med andre psykiske problemer de har slodset med. fysisk slid kan jeg forstå, ikke psykisk slid! - Ikke på normale arbejdspladser. Måske for soldater, men aldrig for almindelige mennesker medmindre de er udsat for systematisk mobning.

Og så skal man ikke tro på alt hvad der står i ekstrabladet! det samme gælder for BT... 

Ik fordi jeg ikke syntes debatten er vigtig at jeg sabler den. Men vi skal da være stolte over det, og ikke tro på dem der fortæller os vi ikke er lykkelige!

Når vi nu engang har fået FORÆRET et ry som verdens mest lykkelige folk i verden, Så lad os da lige være lidt glade for det og bruge vores position til sprede det glade budskab.

Os Iværksættere er ikke specielt danske af mentalitet - Vi tror jo på vores egen drøm, og vi prøver, uanset om vi vinder eller taber. En ting er sikkert og det er at vi kommer klogere og bedre rustet ud på den anden side - nogle meget lykkelige, nogle mindre lykkelige, men med erfaring nok til at klare den næste gang.. Hvis flere danskere bliver iværksættere og flere danskere laver forretninger i udlandet, så forstærker vi selv vores lykkelige budskab. - Vi er både selvstændige, og Danskere!!!! - Det bliver en eksplotion af selvtilfredshed! Så hvis vi kan få koblet "iværksætter" sammen med "lykkelig dansker", så bliver det lettere for danskere at lave forretning i fremtiden. Det kan os være at "lykkelig dansker" skal blive til "Lykkelig og effektiv dansker", eller "klog dansker"

Derfor skal vi ikke debaterer om vi er så lykkelige som folk tror eller ej, for det er vi. Og hvis du ik er det så læg en plan for hvordan du ka blive det, og kør på med godt mod :). Vi skal i stedet snakke om hvordan vi danskere kan styrke vores "brand" som befolkning i den retning vi allerede har fået en gratis skub i, og hvordan vi kan udnytte den gave det er at være kendt som det lykkeligste folkefærd i verden... Vi skal sku være mere stolte og ik så selvkritiske! 

Det var lige en portion positiv energi!

Tak for oplæget!

Amino-karma 64.960
Fra KOKKEDAL
Tilmeldt 6. jun 08
Indlæg ialt: 15.446

Mikael christiansen
Fra Poledanser
Skrevet 30-05-2012 kl. 16:00

100% sikker vi er et af de meste lykkelige lande i verden sådan er det bare , vores sikkerheds system , ingen fattigdom , vi har alle mætte maver og vi skal simpelthen være stolte over vi et samfund der er sådan , med så meget lykke og glæde Big Smile

Side 10 ud af 10 (91 indlæg) « Første ... < Forrige 6 7 8 9 10

RSS-feed