på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Gratis regnskabsprogram

Slip for regneark og bevar det økonomiske overblik
  Klik her og få en gratis konto

   

  Køb et Amino Sponsorlink

   

  Nye ekspertblog-indlæg
  om  E-handel, Internet & Online marketing

  Læs flere ekspertindlæg
   

  Top karmaliste (30 dage)

  De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Søgemaskineoptimering (SEO) hjælp & gode råd "

   

  Finde de "glemte" søgeord/fraser

  Side 1 ud af 2 (14 indlæg) 1 2 Næste >
  Amino-karma 20.130
  Fra 4261
  Tilmeldt 14. feb 09
  Indlæg ialt: 3.857
  Amino Plus

  Fra RÅD & MAL
  Skrevet 01-08-2011 kl. 21:42

  WinkHej alle !

  Jeg har bl.a. koblet Google Analytic på min hjemmeside. Og kan i den forbindelse bl.a. se hvilke søgeord man er kommet ind på siden med.

  Mit spørgsmål er nu og det er vel også noget hypotisk ? Kan man finde udaf hvilke søgeord/fraser som ville være relavant man på nuværende tidspunkt er gået glip af.Wink Altså ved ikke at have de forskellige søgeord/fraser får man ikke besøg på ens hjemmeside.

  Altså man kan fra Google Analytis se hvilke søgeord/fraser de besøgende er kommet ind med, men ikke hvilke man er gået glip af.Wink

  Håber det ikke blev for snørkelt, og I forstår problemstillingen.

  Bedste hilsner

  Ib Abildgaard

  Råd & Mal

  Amino-karma 5.957
  Fra Aarhus
  Tilmeldt 20. maj 09
  Indlæg ialt: 1.367

  Martin
  Fra Market Extensions, Styrpaavarmen
  Skrevet 01-08-2011 kl. 21:50

  Du kan bruge Google Adwords til at finde nye søgeord/fraser, så skal du så manuelt vurdere hvilke du mangler. Men via Analytics er jeg ret overbevist om det ikke er muligt. 

  Hos www.bedrenaetter.dk sælger jeg alt til soveværelset. Skal du have en ny seng? 

  Amino-karma 1.207
  Fra Rask Mølle
  Tilmeldt 16. nov 09
  Indlæg ialt: 271

  Jesper Riel
  Fra Team Annasminde
  Skrevet 01-08-2011 kl. 21:52

  Hej Ib

  Det er lidt snørklet:)

  Nej, du kan se lidt om tendensen på søgeord med søgeordsværktøjet, men tror ikke, man ellers kan se det. Der er jo mange ord man ikke bruger til at komme ind på netop din side;) tror ikke man kan finde dig på gode grillbøfferStick out tongue og hvis de gør for du nok ikke solgt maling

  En god måde at teste søgeord på, er med adwords og simpelthen slavisk teste søgeordene... hvad der virker eller ikke virker....

  DBH 

  Jesper Riel

  Amino-karma 3.410
  Fra Dyssegård
  Tilmeldt 13. sep 07
  Indlæg ialt: 631

  Troels Kjems
  Fra onlineeffekt.dk
  Skrevet 01-08-2011 kl. 22:33

  Hej Ib.

  GA fortæller dig kun, hvordan de besøgende fandt dig - men ved i sagens natur ikke noget om de potentielle kunder, som aldrig klikkede sig ind på din hjemmeside (men det havde du vist luret :))

  Du kan bruge en AdWords kampagne med fx. ordet "Maling" sat til søgeordstypen "Fleksibel" (Broad match) til at hjælpe din fantasi på vej.

  Du kommer til at betale klikpris for hvert nye potentielle søgeord, men betragt det som en investering.

  Mvh Troels.

  Amino-karma 6.568
  Tilmeldt 9. aug 11
  Indlæg ialt: 0

  spam
  Skrevet 01-08-2011 kl. 22:50

  Jeg bruger også selv Adwords Keyword Tool til at finde de "glemte" søgeord. Du kan finde det på https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

  Amino-karma 16.167
  Fra Hillerød
  Tilmeldt 10. nov 07
  Indlæg ialt: 2.846

  Frank Hellerup Madsen
  Skrevet 02-08-2011 kl. 10:04

  Hej Ib,

  For hjælp til de søgeord, du ikke bliver fundet på - eller som folk ikke klikker på, kan du f.eks. opsætte Adwords-tests som foreslået flere gange ovenfor. Du kan også bruge Google Webmaster Tools, hvor du kan se søgninger, hvor din side har været vist - men hvor folk ikke nødvendigvis har klikket på dit site i søgeresultaterne.

  Amino-karma 1.432
  Tilmeldt 28. jul 10
  Indlæg ialt: 321

  TheisM
  Skrevet 02-08-2011 kl. 10:34

  Som Frank siger, så kan du bruge Webmaster Tools til at finde nogle af de "glemte søgeord".

  En taktik jeg selv bruger, er at kigge i Search queries og sortere resultaterne efter antal klik. Så tager jeg dem en efter en fra toppen, og leder efter de søgeord der har mange klik i forhold til deres Average position. Hvis jeg finder en søgeterm der modtager mange klik iforhold til den placering, må det jo så betyde at det ville have potentiale til at give endnu flere klik, hvis jeg kunne forbedre min position på det ord.

  Udover at kigge på, hvordan jeg kan forbedre min placering på det ord, kigger jeg også på hvordan jeg i det hele taget kan forbedre min CTR på det pågældende ord. Nogle kan man ved smart brug af overskrifter og tekst, få Google til at se væk fra ens meta-description ved bestemte søgninger. På den måde, kan folk der laver søgningen blive præsenteret for et udsnit af tekst, der er endnu mere relevant for dem, end ens meta-description.

  End helt anden tilgang (ofte den bedste løsning), når du opdager disse "glemte søgeord", er at lave en specifik side der skal forsøge at ranke på ordet. Hvorvidt dette kan betale sig, kommer ofte an på hvor stor long-tail søgeordet er - jo mere long-tail det er, jo større chance er der for at du vil kunne opnå en god placering udelukkende på præcise overskrifter og tekst, og interne links fra dit eget site.

  Amino-karma 16.167
  Fra Hillerød
  Tilmeldt 10. nov 07
  Indlæg ialt: 2.846

  Frank Hellerup Madsen
  Skrevet 02-08-2011 kl. 10:40

  Gode tips, Theis.

  En anden tilgang er at se på de søgninger, hvor din side optræder meget og får forbløffende få klik. Det kan være et tegn på, at man skal prøve med ny sidetitel og overskrift - eller det kan være et tegn på, at man af en eller anden årsag har en god placering på et udtryk, der slet ikke er relevant for ens hjemmeside.

  Amino-karma 20.130
  Fra 4261
  Tilmeldt 14. feb 09
  Indlæg ialt: 3.857
  Amino Plus
  Ib Abildgaard, RÅD & MAL
  Fra RÅD & MAL
  Skrevet 02-08-2011 kl. 22:04

  Tak til jer alle. Det er dette der kan være så fantastisk ved Amino – gode svar og ikke en dyst om at være ”smartest”

  @ Tak Martin !

  Du sendte mig en pm’er også indeholdende en liste med nogle værdifulde søgeord. Hvordan måles værdien på  f. eks. malertilbud ?  og de andre 9 søgeord du sendte, nogle af dem ”optimere” jeg på i forvejen, og dermed også kendte dem, eller tror jeg gør.

  @ Hej Jesper !Ja du er jo nok ”håndværkeren” ligesom mig selv – det må kunne gøres manuelt. Skal ”vi” snart herinde havde et godt tilbud på dit gode kød herop til jul. Jeg kan/skal selv bruge noget op og før årsskiftet. Nåede jo ikke grill kødet her i denne ”lorte” sommer. Men ellers taler vi sammen når diverse Amino eksperetr skuffer analfabet  indenfor IT, som du og jeg. Åh ja du er selv ved at blive bedre. Og som du ved arbejder jeg fortsat på en webshop der ”vil komme helt i top”. Så med en hjemmeside får man sig nogle ”gode lærepenge”.

  Hej Troels !   Ja adwords eksperter har jeg også prøvet 1000 klik for 5.000 kr. Var søgeorden”maling” for dyrt, kunne de jo bruge ”rød maling”, som kunne købes for 0,80 kr. pr. klik. Men hvad med relevansen for mig - kunden ?  Men måske relevant ”maling af lejlighed” ”maling København” o.s.v. Men de var måske for dyre ? - Ja den gættede jeg mig også frem til. Ubrugelig koncept. Men jeg får måske brug for prof. Til kommende kampagner. Du har jo fine referencer. Skal ikke på ny bruge en amatør, der er ”billig” og som søger ”referencekunder”

  Hej Bjarke !   Ja linkbuilding er vist også vigtigt. Var det ikke en ide, at man herinde i relevante grupper kunne linke til hverandre ? Håndværkere til XXX o.s.v.

  Hej Frank ! Ja sædvanen tro er der altid gode og relevante svar fra dig, at så sådan en som mig ikke altid forstår det, skal du ikke ligges til last for. Jeres sidste kursus (du, Vadskær, og Google Analytic ”manden”) på Frederiksberg. Lav I bare nogle nye kurser, sørg dog for at der er en klar opdeling i begyndere, Lidt øvede m.m.

  Hej Theis ! Ja Theis du og Frank forstår sandsynligvis hinande, så må “vi” andre forsøge og ”hægte os på”. Tak for det.

  ”Konkluderende et spændende område er det og en dejlig målbar oplevelse, bare se her http://raad-mal.dk/gratis-og-uforpligtende-malertilbud Jo det sidste par måneders arbejde, og kun ved at læse lidt på Amino, har endnu ikke fået taget mig sammen til at læse en SEO bog.

  Men det er rart når det er facts der går ind og måler resultatet, i stedet for stemninger og følelser m.m.

  Jeg fik en engang fortalt af ”en tekstforfatter” af denne kunne lave relevante søgeord udfra synonymer. Jeg havde lidt svært ved at fatte dette eller ikke rigtig troede på dette

  Jeg kan jo personlig få mange ”klik” på malertips, og i den forbindelse skrive en masse, men disse behøver langtfra at være relevante. Tit gør det selv folk, som alligevel ikke bestiller malerarbejde. Men måske mere relevant ved en webshop.

  Tak endnu engang for jeres svar,

  og god sommer

  Ib Abildgaard

  Råd & Mal

   

  Amino-karma 20.130
  Fra 4261
  Tilmeldt 14. feb 09
  Indlæg ialt: 3.857
  Amino Plus
  Ib Abildgaard, RÅD & MAL
  Fra RÅD & MAL
  Skrevet 02-08-2011 kl. 22:16

   

  Hej alle igen !

  Hvad forskel er der forresten i adwords værktøjet på "fleksibel" og "eksakt".

  Eks. hvis jeg måler på "maler Slagelse"

  Ib Abildgaard

  Råd & Mal 

  Side 1 ud af 2 (14 indlæg) 1 2 Næste >

  RSS-feed
   
  Besøg vores andre hjemmesider :