Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Har du en restaurant, cafe eller lign så se her

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Fra Langeskov
Tilmeldt 7. Dec 08
Indlæg ialt: 325
Skrevet kl. 11:18
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Venner

Jeg er dobbelt danmarksmester i grill, og jeg har en ide om at lave low and slow pulled pork, Spareribs, okse ribs, kylling og meget mere samt sidedishes, til restauranter, cafeer, osv, det hele skal laves originalt low and slow, med den rigtige autentiske smag.

Kunne du evt tænke dig at sælge mine produkter ?????

Hvad tænker i om det.

Tilmeldt 14. Sep 15
Indlæg ialt: 32
Skrevet kl. 11:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Henrik. 

Jeg driver en Amerikansk inspireret steakhouse, hvor vi har fokus på høj kødkvalitet. Vi skærer selv, så vi kan servere store bøffer. 5-6-700 gr Ribeye steaks er  helt normalt hos os 😋

Når gæsten har valgt sit kød, er resten sideorders. Så umiddelbart er du og jeg det perfekte match. 

Men...der skal mere kød på bordet (kunne ikke lade være med, at bruge udtrykket 😜)

KKvalitet?

Pris?

Leveringsbetingelser?

Kan du levere større mængder fra dag til dag?

At du erdobbelt grillchamp, er naturligvis fint, og skal klart bruges i din markedsføring, men det r endnu vigtigere at pris, kvalitet oG leverings sikkerheden  spiller max. Ihverfald for en restauratør. 

Men et spændende projekt. Held og lykke med det. 

Fra Hoyvík
Tilmeldt 16. Apr 11
Indlæg ialt: 182

Henrik Larsson:
Kunne du evt tænke dig at sælge mine produkter ?????

Det klare du da fint og ingen kan sælge dig bedre end dig selv:-) 

Fra Langeskov
Tilmeldt 7. Dec 08
Indlæg ialt: 325
Skrevet kl. 12:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej har sendt dig en besked om du kan ringe til mig

Fra Langeskov
Tilmeldt 7. Dec 08
Indlæg ialt: 325
Skrevet kl. 12:37
Hvor mange stjerner giver du? :

jeg tænker kvalitet, det skal være det bedste kød, lavet 100 procent low and slow med de rigtige krydderier, røg osv.

pris:::::: det kommer an på hvor meget du kan aftage, men det skal vi snakke om

leveringsbetingelser..... regner du med at kunne aftage hver dag eller en gang om ugen eller ?

Hvor meget kunne du evt aftage

Henrik

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)