Jeg har i længere tid gået med overvejelsen at starte en juicebar op. Ikke bare almindelig juice, men slowjuice. Juice som produceres så skånsomt som muligt, så man bevarer så meget næring så muligt. En rigtig god og nem måde at få grønsager på. tanken er at det skal være to go og baren skal være åben om morgenen, så bl.a. pendlere og butiksansatte kan få hurtig og sund morgenmad. kigger pt efter et lokale som ligger et et gågademiljø og tæt på stationen. Jeg har brug for at vide om min idé holder og om der er et marked for kvalitetsjuice/måltidsjuice/slowjuice? På forhånd tak. |
Hvis det kun er juice, skal der virkelig noget over disken, for at det kan blive en rentabel forretning. Tror jeg.
Hvorfor ikke supplerer op med en lækker sund frokost, der spiller godt sammen med den sunde juice?
Hvis du samtidig markedsfører dig på økologi og en grøn tankegang, kan du også nemmere sætte prisen lidt højere op.
For at udvide, kan du tilbyde virksomheder en juice-ordning, hvor du leverer frisk juice hver dag. Med den fitnesslivstil mange kører i dag - og med den dokumentation der ligger, hvor at sunde, raske og aktive medarbejdere er mere effektive, er det ikke helt umuligt.
Juicekur er også meget populært. Men også meget omfattende, med sådan en stor juicemaskine og frugt/grøntsager der fylder hele køkkenet. Der kunne du også tilbyde et abonnement, hvor du leverer juicen et par gange ugen.
Det var lige et par tanker om en muligheder til en juicebar.
Vh