Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Udvikling af fødevareopskrift til industrielt fremstilling - Hvem går man til?

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Fra Aalborg
Tilmeldt 6. Oct 12
Indlæg ialt: 1221
Fra  ZenzIOT ApS Skrevet kl. 19:37
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Er der nogen herinde, der ved, hvem man går til, når man har en opskrift der finpudses til produktion i større skala.

Opskriften skal udvikles i retning af øget holdbarhed på produktet, som pt er for kort.

på forhånd tak :)

Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 12652
Skrevet kl. 11:25
Hvor mange stjerner giver du? :

 

Tilsæt noget konserveringsmiddel.  hvilken type der skal bruges afhænger af produktet.

Fra Aalborg
Tilmeldt 6. Oct 12
Indlæg ialt: 1221
Fra  ZenzIOT ApS Skrevet kl. 21:25
Hvor mange stjerner giver du? :

Ravn:

 

Tilsæt noget konserveringsmiddel.  hvilken type der skal bruges afhænger af produktet.

Jeps Ravn...men netop hvilke konserveringsmiddel, dosering, smagspåvirkning med mere, var det som jeg håbede, at der er nogen som kan rådgive om :)

Tilmeldt 3. Feb 06
Indlæg ialt: 12652
Skrevet kl. 09:21
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5,0 stjerner givet af 1 person

 

Prøv at Google fødevare-rådgivning eller udvikling så vil du finde en del firmaer.

Alternativt så kan man ofte få råd og vejledning af ingrediens firmaerne. 

Tilmeldt 13. Jan 12
Indlæg ialt: 66
Skrevet kl. 10:47
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5,0 stjerner givet af 1 person

Prøv evt RS Labservice i Vejle.

De ved utrolig meget om fødevarer og holdbarhed m.m.

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)