Kære Aminoer, Jeg har i et godt stykke tid gået med tanken om, at opstarte produktion og salg af et morgenmad-/mellemmåltidsprodukt, som jeg tror på. Produktet består af soltørret bulgur. Processen består af 3 faser: 1. Bulgur dyppes i mælk (mælk fra får foretrækkes, men komælk kan også anvendes) 2. Herfter soltørres det 3. Afslutningsvis bliver det malet via en mølle (man kan -alt efter behov og ønske- tilsætte mandler, nødder, rosiner mv.). Det er faktisk en ret der bliver spist af lokalbefolkningen fra den bydel min familie i Tyrkiet kommer fra, men det er ikke et produkt der bliver produceret i massevis af fødevarevirksomheder og jeg ved, at det primært skyldes det faktum, at der ikke er så mange der kender til det. Som sagt så bruges det primært til morgenmad eller som et mellemmåltid. Selve smagen er riemlig godt og når jeg tænker på kategorien havregryn, cornflakes osv. føler jeg at dette produkt også har et potentiale. Hvordan syens i at det lyder? Kan i se et potentiale? Ps. Jeg har ingen erfaring med opstart af virksomhed, derfor ville jeg høre om, hvad i synes om min ide før jeg kaster mig ud i det. Venlig hilsen, Fikri |
Problemet med den slags produkter er nok typisk distribution, altså at få produktet på hylderne i supermarkederne. Konkurrenterne vil nok kæmpe hårdt for at holde andre ude, og slotting fees, markedsføringstilskud og hvad supermarkeder ellers kræver, er nok ikke små beløb.
Men hvis du eks. kan bevise at der er en sundhedsmæssig fordel i dit produkt, ift. eks. cornflakes og lign. produkter, og kan skabe noget hype omkring en sundhedsmæssig fordel, tror jeg godt at det vil kunne lykkes. Der er trods alt mange der gerne vil prøve og benytte sunde alternativer. Det kan være et stort marked.
Så bare giv den gas og arbejd videre med projektet.