Jeg er ved at overtage et sted med kombineret bolig og erhverv (cafe). Jeg vil gerne lave noget i denne stil : et enkelt madkoncept lavet fra bunden af gode råvarer, med brunch og forskellige lette småretter, og derudover issalg i højsæsonen. Desuden vil jeg lave foredragsaftener, hvor der så bliver lavet en buffet i forbindelse med arrangementet. Af forskellige grunde ønsker jeg ikke en spiritusbevilling, men har fået at vide, at det ville være en god ide. Mit spørgsmål er derfor, om jeg kan "nøjes med" en midlertidig bevilling, så at jeg kan sælge øl og vin f.eks. 1-2 gange om måneden. Ellers har jeg tænkt på at starte stedet som en forening; må medlemmerne så tage med til eget forbrug ? |
Da vi jo intet ved om dit koncept, dine værdier eller visioner, kan vi af gode grunde ikke svare på spørgsmålet. Du er simpelthen nødt til selv at undersøge det, træffe en beslutning og være din egen herre omkring det. Selvom det er noget bøvl at søge en bevilling, hvad skade gør det så at have den?