Jeg har en drøm om at starte op som selvstændig og drive min egen kantine. Jeg er allerede langt med det administrative, men jeg mangler en kunde/indkomst
Min mål er at finde en kunde som er på 150 personer ca. har eget produktions køkken i firmaet, som jeg kan forpagte. Jeg er ikke interesseret i at lave catering, da jeg ikke synes det holder den standard jeg vil stå inde for.
Min opgave er: - Finde potentiel kunde/kunder
Når jeg snakker med andre der driver kantine drift selvstændigt, har det været held og tilfældigheder de har fået deres forpagtningsaftale, helt uden de har søgt efter det.
Har i gode idéer til hvor og hvordan jeg skal søge ?
Men det er svært at se hvor mange der er i det firma man har søgt på, samt om de har en kantine med køkken overhovedet. Har du nogle gode idéer til at kunne se det ?
Ikke for at være slukke din idé, men de fleste kantiner i Danmark, store som små bliver kørt af Fazer og ISS.
De fleste firmaer ligger driften af dette i udbud, så du skal altså komme med en plan og et bud hvor du kan slå dem, og da de styrer det meste i Danmark, har de indkøbsaftaler som vil blive meget svært for dig at komme i nærheden af.