Nej, for det er ulovligt i Danmark at producere til videresalg (eller bare til folk du ikke kender) i et ikke-godkendt køkken.
Du skal have næringsbrev (vist nok ved at blive afskaffet) og hygiejnekursus, når du sælger fødevarer - men din produktion må kun ske i et af fødevarestyrelsen godkendt køkken, når produktionen er til salg. Selv hvis det er gratis, må du faktisk ikke producere i privat køkken. (Her har en del politikere fået ørerne i maskinen, fordi de smurte morgenbrød til gratis uddeling under valgkamp).
Så nej, der findes ikke den slags succeshistorier i Danmark. Der skulle til gengæld være mange af den slags historier i England, hvor man ikke er så nøjeregnende med, hvor maden er produceret, så længe det er små mængder.
Hvis du læser deres hjemmeside brugte de køkken som ide fabrik. Der står ikke at de har solgt det. Og af deres smiley fremgår der at de kun har lager ikke produktion. Så deres produkt må bliver lavet hos en underleverandør.
Og den dag i dag laver de i deres eget køkken. Det er også ok. Og familie og venner smager det så er jo også ok.