Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Renovation af lokale til sandwich bar - hvad skal jeg være opmærksom på?

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 24. Mar 10
Indlæg ialt: 538
Skrevet kl. 09:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Aminoer

Vi skal til at renovere et lokale som skal bruges som sandwich og smoothie bar og i den anledning vil jeg høre om der er nogen her inde fra der har erfaring med lignende opgaver og om hvad man skal være særligt opmærksom på?

Fra Ringsted
Tilmeldt 8. Oct 13
Indlæg ialt: 188
Fra  Security Danmark Skrevet kl. 10:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Nu er jeg ikke selv i fødevare branchen men du skal være opmærksom på at der selfølgelig stilles høje krav til hygiejne , dvs at gulv , væge , borplader mm skal være lette at gøre rene og så må alt i køkkenet ikke være træ vare :)
Uden for køkkenet må du benytte hvad du vil til dine gæster :)

Tilmeldt 16. Apr 14
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 00:07
Hvor mange stjerner giver du? :

ved alt i køkkenet skal fuges, alle små bitte revner og sprækker der vil kunne samle sig bakterier i :)

og ja som tidligere nævn materialer der er lette at rengøre 

Fra Aalborg
Tilmeldt 19. Apr 12
Indlæg ialt: 122
Fra  CIBIS - Fødevarerådgivning Skrevet kl. 09:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Alle overflader skal være jævne og nemme at rengøre. Du må gerne benytte træ, men det skal være behandlet, så det ikke opstår revner, så bakterier kan få gro bund. 

Tænk meget i produktionsflow i forhold til indretning. 

Mvh Kristina 

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)