Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Fuldstændig på bar bund - opstart af kage salg

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 15. Nov 13
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 14:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg laver kager - american style - og kunne godt tænke mig at måtte sælge til andre.

Jeg ved at jeg må lave op til 11 kager og sælge fra mit eget køkken. (jeg har hygiejnekursus)

MEN vil nu alligevel gerne gå med livrem og seler. 

 

Er et CVR nr godt nok og så selvfølgelig lave regnskab og betale b-skat mm...    jeg vil helt klart ligge under moms grænsen på de 50.000 kr.

Men er kage branchen speciel - kan nogen hjælpe mig med hvad jeg må ?   Cake

Fra Århus
Tilmeldt 29. Mar 05
Indlæg ialt: 378
Fra  Thomsen Business Information Skrevet kl. 17:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

På hjemmesiden startupsvar.dk - som ikke er helt færdig endnu - kan du læse:

Skal du starte en restaurant, kagebagning eller anden form for fødevarevirksomhed, er der en del regler, der skal følges.

Så snart du vil producere fødevarer, der skal sælges til forbrugere og forretninger, er der en del regler og love, der skal overholdes. Her er et overblik over de vigtigste regler, du skal følge for at overholde fødevarelovgivningen.

Læs mere på: http://www.startupsvar.dk/regler-ved-start-af-foedevarevirksomhed 

Om kort tid - december 2013 - kan du på Ministeriet for By, Bolig og Landudviklings hjemmeside (http://mbbl.dk/) søge efter en pjece der hedder "Småproduktion af fødevarer". Den giver dig det fulde billede af at starte en produktion af kager.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)