Hej ... bake off en god forretning ? Med alle de selvstændige som findes på geniale amino må der også være nogle med erfaring i dette. 1: Er det rentabelt at sælge frisk bagt morgenbrød, hvad er fortjenesten. 2: Er det et marked som holder i længden el. vil folk tilbage til det gode brød Da jeg allerede har en forretning som dette koncept kunne integreres i, kunne det være spændende at høre andres erfaring. Venlig Hilsen Søren |
Hej Søren
Det er helt korrekt... der er gode penge i bakeoff brød. Avancen er 50-60%. Der skal dog sælges meget brød for at det kan bare en helt forretning, men som du nævner, så har du i forvejen en velfungerende forretning.
Det er helt korrekt... der er gode penge i bakeoff brød. Avancen er 50-60%. Der skal dog sælges meget brød for at det kan bare en helt forretning, men som du nævner, så har du i forvejen en velfungerende forretning.
Du kan nok have ret i, at folk i længden nok foretrækker det "gode" brød, men de bakeoff-produkter der er på markedet idag, er blevet noget bedre end for bare 5 år siden. Desuden kan du med bakeoff tilbyde dine kunder mange andre produkter; pizzaer, pølsehorn og andet fastfood.
Fordelen for dig er, at du kun behøver bage dét, du har brug for, og dit svind bliver derfor noget mindre end den traditionelle bagerbutik. Det tager kun 10-12 minutter for de fleste produkter. Ulempen er dog ovnen, som koster en "bondegård", men prøv at kontakte Coba (www.coba.dk) - de har nogle mindre og markant billigere ovne.
God fornøjelse