Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Er en arbejdsuge på 21 timer en god idé?

Side 4 ud af 4 (33 indlæg)
Fra Ballerup
Tilmeldt 6. Jun 08
Indlæg ialt: 16488
Fra  Poledanser underholdning danser Skrevet kl. 10:43
Hvor mange stjerner giver du? :

KMH22081990:

Man kunne også kombinere den danske flexicurity med den tyske Kurzarbeit-model.

Så kunne man have den danske flexicurity i de gode tider, hvor det er let at finde jobs og afskedige folk, og så den tyske Kurzarbeit-model i de dårlige tider.

Beregninger fra OECD har vist, at den tyske Kurzarbeit-model har reddet 500.000 tyske arbejdspladser i recessionen, og det har efter min overbevisning været den afgørende årsag til, at Tyskland har klaret sig så godt igennem krisen som de har.

måske vi har jo været lidt for gode i alle de overenskomster forhandlinger kort arbejdes da den faldende arbejdes styrke disse år er et problem , man snakker allerede om at sætte pensions aldre op til 70 år dog er det ikke nok da

tænk de høje fødselstal lige efter krigen , samme med vi bliver ældre nu og er det ikke nok sætte pensions aldre et par op da vi hvert år er gennemsnit aldre steget cirka et ½ år siger danmarks statik og hvad det betyder den høje aldre bliver folk er længere på pension og da de fleste er beregnet 10 år pension efter de pension ordninger er lavet , men de har bare ikke taget forbehold for folk vil leve længere så nu i stedet for 10 år skal folk nu være 15-17 år på pension end de var i gennemsnit tilbage i 70erne og 80erne da vi fik tilkæmpet os gode kår vil nogle mene 

derved er der en faldende arbejdes styrke lige nu , vi er derfor ikke nok lige nu til at klare små struktur sving på arbejdsmarkedet  

faktisk er det ingen krise at have 7% arbejdsløshed det har vi haft før meget højere men problemet er nu før krisen var tallet ikke ret meget lavere nede og da kommer meget snart en ældre bølge der gør vi falder under ledigheden tal før krisen , derved flere skal i arbejde snakker regering om .

jeg tror dog også når inden snart kan en sagtens arbejde til de er 80 år , for de ældre i dag er flere yderste velfungere mennesker selv når de nærmere sig 80 år man skal huske i dag er det ikke hårdt fabriks arbejde folk arbejder med der gør mennesker bliver slidt ned og det skal dog også ses i tallet stiger , derved en lav arbejdes uge kunne måske tilbydes til visse grupper i samfundet  

poledancer.dk klik bestil shows altid god priser og lange shows

Fra Herlufmagle
Tilmeldt 10. Nov 06
Indlæg ialt: 3019
Fra  CFO Solutions ApS Skrevet kl. 17:19
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej KMH22081990,

Din idé er ikke bare dårlig, den er også umulig at gennemføre.

KMH22081990:

Hvis vi skal følge Eurostats oplysninger, havde Danmark i december 2011 en ledighed på 7,8 %. Vores beskæftigelsesfrekvens var derimod 73,4 % i 2010.

Det fortæller mig, at ledigheden i Danmark i virkeligheden ikke er 7,8 %, men derimod 100 % minus 73,4 % = 26,6 %, hvilket jeg har oprundet til 30 %.

Hvorfor runde op? Hvor vil du få de sidste "ledige" mennesker fra, når du runder op? Vokser de på træerne, eller dukker de op fra jorden, sådan lige pludselig? Det eneste logiske må være, at runde ned.

Hvorfor vil du nedsætte arbejdstiden med 45% (fra 37 timer til 21 timer), når du selv kun har beregnet at have 30% folk til rådighed?

Hvis de 850.000 mennesker, som du omtaler som "ledige" skal kunne dække 45% af arbejdsudbuddet, så skal der kun være 1.888.888 mennesker i arbejde i dag. Ellers kan dit regnestykke ikke hænge sammen. Da vi er 5,5 mio. mennesker i Danmark, så med dine tal burde der vel være tale om 3,6 mio. "ledige" i stedet...

Hvordan mener du, at dine 30% "ledige" vil kunne gå ind og tage arbejde på samme niveau (mht. uddannelse, erfaringsniveau, mv. - herunder specialiststillinger, ledere, direktører, mv.), som de mennesker, som du vil sætte ned i arbejdstid?

Har du overvejet, at der blandt dine 30% "ledige" er folk, som er for syge til at arbejde, er pensioneret, er studerende, mv.?

Der findes masser af argumenter for, hvorfor din idé slet ikke hænger sammen.

PS. jeg har ikke læst hele tråden, så hvis der er andre Aminoer, som allerede har givet ovenstående argumenter, så er dette indlæg bare en opbakning til deres indlæg.

 

Fra Herlufmagle
Tilmeldt 10. Nov 06
Indlæg ialt: 3019
Fra  CFO Solutions ApS Skrevet kl. 17:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej igen,

For lige at lave en sjov beregning på konsekvensen af at du runder op.

Martin E. Jensen:

KMH22081990:

Det fortæller mig, at ledigheden i Danmark i virkeligheden ikke er 7,8 %, men derimod 100 % minus 73,4 % = 26,6 %, hvilket jeg har oprundet til 30 %.

Hvorfor runde op? Hvor vil du få de sidste "ledige" mennesker fra, når du runder op? Vokser de på træerne, eller dukker de op fra jorden, sådan lige pludselig? Det eneste logiske må være, at runde ned.

Du runder op fra 26,6% til 30%, hvilket svarer til 3,4 procentpoint. Tager man den procentvise oprunding, så er der tale om en udvidelse med 3,4 fra 26,6, hvilket giver en oprunding med 12,8%.

Hvis man antager at de 850.000 mennesker svarer til de 26,6 pct, så er der reelt tale om, at du runder op med 108.647 personer.

Du antager altså, at der er 108.647 personer ekstra "ledige", fordi du runder op.

:-)

Jeg har i mit regnestykke ikke taget stilling til, om de 850.000 personer du angiver er det korrekte antal, men udelukkende taget stilling til, hvor mange ekstra personer din oprunding kræver (ud fra dine egne tal).

 

Side 4 ud af 4 (33 indlæg)